Hagi Retro Member Joined 9 Νοέ 2011 Μηνύματα 111 Αντιδράσεις 11 9 Δεκ 2011 #21 Πω πω πραγματικά τέλεια!!! Το Turrican το έχω κι εγώ το κουτί!!! Μονο που μέσα ανακάλυψα την κασέτα και τα manual του Fighter Bomber.....!!!
Πω πω πραγματικά τέλεια!!! Το Turrican το έχω κι εγώ το κουτί!!! Μονο που μέσα ανακάλυψα την κασέτα και τα manual του Fighter Bomber.....!!!
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.882 Αντιδράσεις 4.595 27 Δεκ 2011 #22 Wally είπε: Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Μολις εμαθα οτι το εξωφυλλο το εχει φιλοτεχνησει ο Luis Royo!!
Wally είπε: Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Μολις εμαθα οτι το εξωφυλλο το εχει φιλοτεχνησει ο Luis Royo!!
circleag RetroJunkie™ Joined 14 Οκτ 2008 Μηνύματα 2.405 Αντιδράσεις 516 27 Δεκ 2011 #23 Ποιο να αναφέρεις απο τα εξώφυλλα της Psygnosis.... Δεν βάζω κάποιο συγκεκριμένο γιατί μου άρεσαν όλα τα εξώφυλλα της εταιρίας αυτής. Επίσης μου άρεσε αυτό του Prince of Persia....
Ποιο να αναφέρεις απο τα εξώφυλλα της Psygnosis.... Δεν βάζω κάποιο συγκεκριμένο γιατί μου άρεσαν όλα τα εξώφυλλα της εταιρίας αυτής. Επίσης μου άρεσε αυτό του Prince of Persia....