Επέτειος 30 χρόνων με Micro Game Gear

Καλα αν υπολογισεις και 350$ για τα περιφερειακά, συν εξοδα αποστολης συν τελωνεία κλπ πλησιαζεις τα 700€... Για κατι που θα βγει ισως σε 7 μηνες.

Τους ξερω αυτους τους Analogue... τα προϊόντα τους δεν ειναι για μενα. Αν αποφασιζα να παω σε FPGA λυση, θα πηγαινα σε MiSTer
Δεν διαφωνω, αν δεν σ'ενδιαφερει να βαζεις κασσετακια στην κονσολα, το mister μπορει να ειναι πιο ταιριαστή επιλογη, αλλα θελει αρκετη δουλεια και παραμετροποιηση.

Εχω τα SuperNT και megaSG και περιμενω και DAC γιατι παραδοξως δείχνει καλυτερα στο BVM απ ότι ενα CHip 1 SNES με RGB καλωδιο...
Αλλα ξεφεύγουμε αν ειναι ανοιγουμε αλλο νημα για την Analogue


ΥΓ, τα nanoloop καλώδια, τι θα τα κανεις?
 
Εχω τα SuperNT και megaSG και περιμενω και DAC γιατι παραδοξως δείχνει καλυτερα στο BVM απ ότι ενα CHip 1 SNES με RGB καλωδιο...

Πως γινεται κατι να δειχνει καλυτερα απο το αυθεντικο; :fafoutis:

ΥΓ, τα nanoloop καλώδια, τι θα τα κανεις?

Δεν ξερω καν τι ειναι... απλα γκρινιαζω! :diablotin:
 
Πως φαινεται το micro game gear σε συγκριση με το κανονικο game gear.

 
Oπως και να φαινεται σε σχεση με το original game gear αυτο το GG micro παιζει να ειναι και μεσα στο top 5 αποτυχημενων κινησεων απο εταιρια που ασχολειται με τα video games.Mιλαμε για αισχος για τραγικα πραγματα ουτε για μπρελοκ αξιζει αυτο το πραγμα.
 
Προχθές τελείωσα το μονταρισμένο μου Game Gear. Με πηρε 3 ωρες μεχρι να το τελειωσω με νεους πυκνωτες, οθονη και καινουργιο Clear Black Shell. Περιμενω να ερθει και το Gear Flash Pro και μετεπειτα το νεο Power board που θα παιζεις με usb typ c καλωδιο και θα φορτιζεις τις μπαταριες. Θα ανεβασω φωτος το Σ/Κ.
 
Nice! Και περιμενουμε και review για το Flash Gear Pro (απομιμηση του Everdrive GG)!

Καλυτερα ομως να φτιαξεις ενα νεο thread, γιατι αυτο εδω ειναι για τις εορταστικες μινιατουρες που ειχε βγαλει η Sega προ καιρου.
 
Πίσω
Μπλουζα