Επικίνδυνες Αποστολές (Mission: Impossible (1988))

giorgos_1

Banned
Joined
2 Σεπ 2007
Μηνύματα
133
Αντιδράσεις
1
Επικίνδυνες Αποστολές (Mission: Impossible (1988 ), 1988-90), ΑΝΤ1


Πρεμιέρα: Σάββατο 20/1/1990


Ποιος εχει ξεχασει την σειρα αυτη που προτοπεχθηκε στον αντ1 στις αρχες του 90? και μετα τα επεισοδεια ολοκληρωθηκαν στο star?

παρτε μια γευση απο το πρωτο επεισοδειο

http://www.youtube.com/watch?v=Kt1ZfK3Df6Y&feature=related
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όντως φοβερή σειρά!!!Τρελαινόμουν με τα γκατζετάκια της κάθε φορά που την έβλεπα...:rolleyes:
 
αυτη την στιγμη παιζετε στην ερτ ντιτζιταλ καθημερινα απολαυσε την οσο υπαρχει ακομη.
 
Mission Impossible 1988-1990

Μια αμερικάνικη σειρά που άρεσε. Καλές περιπέτειες, στο κλίμα εκείνων των δεκαετιών. Επικίνδυνες αποστολές κατά το ελληνικότερον, με ένα πολύ χαρακτηριστικό σήμα έναρξης και η ομάδα να κυνηγάει τους κακούς. Το πνεύμα ήταν κατά τη γνώμη μου παρόμοιο με τους Άγγελους του Τσάρλυ, ένας αρχηγός και τα μέλη να κάνουν τα επικίνδυνα.

Γυρίστηκαν 3 κινηματογραφικές ταινίες με τον ίδιο τίτλο και πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, ο οποίος ακούστηκε ότι σύντομα θα παίξει και στην τέταρτη.

http://www.youtube.com/watch?v=pFGjKBW7cHQ

Μόλις είδα ότι το θέμα έχει ανοίξει από άλλο μέλος. Έκανα αναζήτηση πριν το ανοίξω αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα :( . Θερμή παράκληση να μεταφερθεί και ζητώ συγνώμη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ καλη σειρα !

Θυμάμαι ότι έβλεπα με τόσο δέος όλη αυτή την τεχνολογία της σειράς!

Τεχνολογικά ήταν Προφητικό έργο καθώς τα περισσότερα απο αυτά υπάρχουν στην εποχή μας! :)

Πληροφοριακά ο ηθοποιός Thaao Penghlis είναι Έλληνας!

http://www.thaaopenghlis.com/id3.htm
 
Δεν υπάρχουν dvd με τα επεισόδια της σειράς πουθενά στο internet προς πώληση που έψαξα! Απίστευτη σειρά!!!
 
Εξαιρετική σειρά, την έβλεπα μανιωδώς! Φοβερά τα gadget αλλά ακόμα πιο έξυπνοι οι τρόποι που σκαρφιζόταν η ομάδα για να εκτελέσει τις αποστολές. Μ' άρεσε που βγήκε και στις μεγάλες αίθουσες. Η μόνη ένσταση που έχω όσον αφορά την κινηματογραφική έκδοση είναι η ανακήρυξη του κου Φελπς σε κακό! Αυτό με χάλασε πάρα πολύ! Ανατράπηκε όλη η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς. Κατά τα άλλα πολύ καλές οι ταινίες, με καλύτερη την 1η και περιμένω πως και πως την 4η τον Δεκέμβρη.
 
Το φθινόπωρο του 1988 ξεκίνησε μια απεργία των σεναριογράφων στην Αμερική (κάτι μου θυμίζει αυτό). Οι παραγωγοί θέλοντας να παρουσιάσουν κάτι στο κοινό μέχρι την λήξη της απεργίας, έψαξαν σενάρια που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ποτέ, παλιών επιτυχημένων σειρών.


Το δίκτυο ABC αποφάσισε να ξεκινήσει ένα καινούριο
Mission Impossible με καινούριους συντελεστές εκτός από τον αρχηγό της ομάδας Peter Graves.


Η σειρά συνέχισε ακριβώς στο ίδιο μοτίβο προσαρμοσμένο βέβαια στην εποχή (πχ η ηχογράφηση έγινε μίνι DVD το οποίο έπαιζε σε ένα μίνι DVD player, συσκευές που μπορούσαν να καταγράψουν τα όνειρα, ολογράμματα κτλ).



Πριν απο λιγο καιρο η σειρα βγήκε σε dvd (επιτελους!) και μπορειτε απο το ebay να την προμηθευτειτε! Εγω το εβλεπα φανατικά το mission impossible στο Μακεδονια TV το 2001. Aγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο Nicolas Black που τον ενσαρκωνε ο Ελληνο-Αυστραλός ηθοποιός Thaao Penghlis. Για μένα το φετίχ της σειράς ηταν το face maker, η συσκευη που κατασκευαζε τις μάσκες των προσωπων για να μεταμφιεζεται ο Nicolas.. Το εβλεπα φανατικά τοτε, και μάλιστα ειχε βγει και σε παιχνιδι για το ΝΕS!

Αυτο το post θα αυτοκαταστραφεί σε 10 δευτερολεπτα....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πριν λιγες μερες αγορασα απο το amazon σε dvd και τις 2 σεζον του mission impossible των 80's, το μονο αρνητικο που βρηκα (και ειδα οτι το εχουν επισημανει και ολοι οι υπολοιποι αγοραστες στα review) ειναι οτι δεν εχουν κανει remaster τη ποιοτητα της εικονας και οπτικα μοιαζει περισσοτερο σα μια βελτιωμενη μορφη vcd και οχι dvd.. Κανοντας μια ερευνα ειδα οτι αυτο συνεβη επειδη η συγκεκριμενη σειρα ενω ειχε γυριστει σε φιλμ το τελικο transfer το εκαναν σε βίντεο! Στα θετικα τωρα, υπαρχουν καποια extras oπως μερικα promo κλιπ επεισοδιων καθως και ενα σπάνιο χριστουγεννιάτικο promo που οι 5 πρωταγωνιστες ευχονται στους τηλεθεατες για τις διακοπες των χριστουγεννων του 1989! Με τη σειρα αυτη εχω ιδιαιτερο δεσιμο και τις καλυτερες αναμνησεις! Εκατσα και ειδα μεσα σε λιγες μερες ολα τα επεισοδια και τα απολαυσα οπως την εποχη που τα πρωτοειδα στη τηλεοραση! 444.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα