Επικίνδυνες Σχέσεις (1992 ΕΤ2)

nick

RetroNuts!
Joined
12 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.623
Αντιδράσεις
542
Επικίνδυνες Σχέσεις (1992)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Επικίνδυνες_σχέσεις

 


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ


ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 1992 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΤ2

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφανίσεως:Μαρία Αλιφέρη, Γιώργος Σίσκος,Μάκης Ρευματάς,Βαγγέλης Πλοιός, Νίκη Τουλουπάκη, Δημήτρης Ιωακειμίδης, Μιχάλης Γιανάτος, Μαρίνα Πεφάνη





Η Αλίκη (Μαρία Αλιφέρη) προκειμένου να εξασφαλίσει τη δόση της όντας χρήστης ναρκωτικών η ίδια, θα μπλεκτεί άθελα της σε εκβιασμό που γίνεται σε βάρος της απο τον πρώην σύζυγο της Άγγελο (Γιώργος Μούτσιος). Ο Άγγελος και τα άλλα μέλη των εμπόρων ναρκωτικών ανάμεσα στα οποία είναι(ο Μεντόγιας , ο Τόνυ και ο Άγης) θα την αναγκάσουν να συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Αστυνόμο Δημήτρη Πετρή(Γιώργος Σίσκος) προκειμένουν να τον ελέγχουν και να κάνουν οι ίδιοι ανενόχλητοι τις διακινήσεις τους με τα ναρκωτικά. Τραγικό γεγονός στην υπόθεση ο θάνατος του Νικόλα, παιδιού του αστυνόμου Πετρή το οποίο θα σκοτωθεί με το υπηρεσιακό όπλο του πατέρα του.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη σειρά την είχα δει 1η φορά καλοκερι του 96. Αν και προβλέψιμη ,μου αρεσε.

Σ ευχαριστω που μου την θύμυσες. Αλήθεια μπορουμε να τη βρουμε πουθενά?
 
Aπό τους τίτλους της σειράς.

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 
Το τραγούδι ήταν της Αργυράκη?Και εγώ λογικά το 96 είχα δει μερικά επεισόδια,τα τελευταία,με το παιδάκι που σκοτώθηκε με το πιστόλι του πατέρα του,και τη μεταμόσχευση των ματιών του παιδιού σε ένα τυφλό παιδάκι.
 
Το τραγούδι της σειράς ερμηνεύει η Εύα Τσελίδου σε στίχους και σύνθεση του Σταμάτη Μάζαρη.
 
Γι΄αυτό δεν το βρήκα στη δισκογραφία της Αργυράκη ή σε κάποιο O.S.T.Κυκλοφόρησε σε δισκο ποτέ ή ήταν μόνο για τις ανάγκες της σειράς?Την τραγουδίστρια δεν τη γνωρίζω.
 
Με επικοινωνία που είχα με την ίδια την τραγουδίστρια δεν γνώριζε ούτε η ίδια αν το τραγούδι υπάρχει σε κάποιο δίσκο γιατί όπως μου είπε,την κάλεσαν μόνο για τις ανάγκες των τίτλων της σειράς!
 
Εντυπωσιακές και καθαρές οι φωτογραφίες που ανέβασες Άλκη! Θα θέλαμε όμως να δούμε και κάτι απο τους τίτλους της σειράς!
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο εμένα Άλκη για το ανέβασμα των καταπληκτικών τίτλων της σειράς αλλά πιστεύω και εκ μέρους όλων των παιδιών του forum.
 
Μέτριο καστ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο Χάρης Παναγιώτου είναι ο Πανάγος από τον Μαυρογιαλούρο!!!

Δεν είναι κακό το καστ, πάντως δεν είναι και πρώτης γραμμής, αν εξαιρέσουμε την Αλιφέρη, το Σίσκο, το Ρευματά, τον Ιωακειμίδη και τον Μούτσιο (Ο Μούτσιος έπαιζε πολύ καλά τον κακό).
 
Μπορεί να μην είναι και πρώτης γραμμής το κάστ thundermaster, αλλά αν την δεις τη σειρά θα καταλάβεις οτι τα πρόσωπα αυτά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Μπορεί να είναι και καλύτεροι απο αυτούς που ονομάζουμε "πρώτης γραμμής"!
 
Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι όλοι τους πρώτης γραμμής φίλε μου, τη σειρά την ξέρω απ' έξω, απλά απαντώ στο σχόλιο του johnalepou. Είναι όλοι τους πολύ καλοί ηθοποιοί και πράγματι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
 
Το κατάλαβα οτι απαντάς στο σχόλιο του johnalepou και με συγχωρείς. Απλά ήθελα να τονίσω οτι και οι "δεύτερης γραμμής" ηθοποιοί αποδεικνύονται καμιά φορά καλύτεροι.
 
Το συγκλονιστικότερο σημείο της σειράς.- Ο θάνατος του Νικόλα, γιού του αστυνόμου Πετρήhttp://www.youtube.com/watch?v=haSEP3AP1Is
 
Πίσω
Μπλουζα