Επικίνδυνη ζώνη - Mask - Captain Planet

ladyl

RetroN00b
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
12
Αντιδράσεις
3
μη μου πειτε οτι δε τα θμοσαστε αυτα τα 3?? επικυνδινη ζωνη(ενταξει ηταν δεκαετια 90 αλλα ηταν καταπληκτικη σειρα στην ιδια σειρα με τους Τζι αϊ Τζο!

go planet!

??
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα 2 πρώτα τα έχω ξαναναφέρει σε άλλα θρεντ (το ένα δεν το άνοιξα εγώ αλλά ένα παιδί που είχε απορία σχετικά με μια σειρά πολύ spooky και δεν θυμότανε τον τίτλο - και ήτανε το Spiral Zone) (το Spiral Zone είναι 80ίλα μιας και είναι του 1987 καθώς και το Μask του 1985.) Το Spiral Zone είχε στο δημιουργικό του background τον συγγραφέα Μichael Strazynski - Βλ. Babylon-5 και Twilight Zone του 1985.

το Captain Planet είναι εποχής 1990 και δεν ήτανε 80ίλα οπότε το άφησα απέξω πάντως τον Πλάνετ (με τους πλανητάρχες του) τον έκανε ο Ακίνδυνος Γκίκας (Οι δυνάμεις σαςε ενωμένεςεεε) και παιζότανε το 1992.

Το Spiral το έπαιζε ο Αντ-1 το 1992

ενώ το MASK το πρωτοείδα μέσω δορυφορικής και SKY (γύρω στα 1988 )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Dominion είπε:
Τα 2 πρώτα τα έχω ξαναναφέρει σε άλλα θρεντ (το ένα δεν το άνοιξα εγώ αλλά ένα παιδί που είχε απορία σχετικά με μια σειρά πολύ spooky και δεν θυμότανε τον τίτλο - και ήτανε το Spiral Zone) (το Spiral Zone είναι 80ίλα μιας και είναι του 1987 καθώς και το Μask του 1985.) Το Spiral Zone είχε στο δημιουργικό του background τον συγγραφέα Μichael Strazynski - Βλ. Babylon-5 και Twilight Zone του 1985.το Captain Planet είναι εποχής 1990 και δεν ήτανε 80ίλα οπότε το άφησα απέξω πάντως τον Πλάνετ (με τους πλανητάρχες του) τον έκανε ο Ακίνδυνος Γκίκας (Οι δυνάμεις σαςε ενωμένεςεεε) και παιζότανε το 1992.

Το Spiral το έπαιζε ο Αντ-1 το 1992

ενώ το MASK το πρωτοείδα μέσω δορυφορικής και SKY (γύρω στα 1988)
Αυτη η σειρα πηγαινοερχοταν στο μυαλο μου και ηθελα να την αναφερω αλλα δενθυμομουν με τιποτα το ονομα.
 
Την επόμενη φορά Courage!!!

Την επόμενη φορά Overlord! :diablotin:

Θεϊκή ατάκα! Έχω να το δω αρκετά χρόνια...

Επίσης έχω να δω αρκετό καιρό Χελονονιντζάκια με ελληνική μεταγλώττιση. Ξέρω οτι υπάρχουν στα Αγγλικά σε πολύ καλή ποιότητα στο internet, αλλά άλλον είναι να ακούς το Krang στα Ελληνικά να λέει "Shredder,μα πότε επιτέλους θα φτιάξεις το σώμα μου", ή το Shredder να φωνάζει "Ατσίδα, Σπίθα... Εξοντώστε τους!!!"

Έχει κάποιος τέτοιο υλικό; Όσο και να έχω ψάξει στο internet δεν υπάρχει...
 
O Captain Planet για μένα ήταν το πρώτο κινούμενο με οικολογικό περιεχόμενο.

Περιέγραφε τους τρόπους με τους οποίους άμεσα ή έμμεσα καταστρέφουμε το περιβάλλον συνειδητά ή ασυνείδητα, και έδινε συμβουλές για το τι μπορούμε να κάνουμε για να το προστατεύσουμε και να σταματήσουμε την ανεξέλεγκτη καταστροφή...

Ήταν η εποχή με τις μεγάλες μου οικολογικές δραστηριότητες:

αναδασώσεις

ανακύκλωση

και μη κατασπατάληση νερού...

Το τι κουτάκι μαζεύαμε στο σταθμό της Χαλκίδας και το κουβαλούσαμε μέχρι την Κηφισιά για ανακύκλωση έξω από γνωστό ευαισθητοποιημένο (από τότε) Σουπερ Μάρκετ δε λέγεται.

Ακόμη απορώ που ο Δήμος Χαλκίδας δεν έχει αναρτήσει τον αδριάντα μας...

Οι 5 υπέροχοι πλανητάρχες προέρχονταν από τις πέντε μεγάλες ηπείρους.

Ονόματα δε θυμάμαι αλλά ο καθένας τους κατείχε από μιά μεγάλη δύναμη¨

του νερού (Ασία)

του αέρα (Ρωσία)

της γής (Αφρική)

της φωτιάς (Αμερική)

και η δύναμη της καρδιάς (Νότια Αμερική)

(χμμμ... :what: κάποια ήπειρος λείπει... )

Τους καθοδηγούσε η Γαία το Πνεύμα της Γης η οποία τους είχε στείλει τις υπερφυσικές αυτές δυνάμεις.

Ενωμένοι, έδιναν σώμα και δύναμη στον Captain Planet. Η λύση μερικές φορές ήταν μπροστά στα μάτια μας και σίγουρα για την προστασία της φύσης η ΕΠΙΛΟΓΗ παραμένει δική ΜΑΣ.

Βέβαια... εις ώτα μη ακοόντων... το σαπούνι σου χαλάς.
 
Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το προηγούμενο post μου στο thread αυτό, αξίζει να αναερω οτι σε γνωστό ελληνικό torrent tracker υπάρχουν επεισόδια από τα χελονωνιντζάκια (4 ή 5 για την ακρίβεια) με ελληνική μεταγλώττιση :cheers:
 
επεισοδια απομ τα παιδικα αυτα και αλλα πολλα εχω στην κατοχη μου.επικοινωνηστε για καθε πληροφορια
 
το trailer του captain planet στα ελληνικά

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα ηταν πολυ επικαιρο εαν παιζοταν τωρα μιας και υπαρχει και αυτο το παγκοσμιο οικολογικο κινημα λογω του περιβαλλοντος!!

Θα ειχε κανει τρελα λεφτα...
 
Τα είχα δει και τα τρία αλλά περισσότερο μου άρεσε το Mask, κορυφή το ρομποτάκι που γινόταν μηχανάκι....
 
Αν και πάντα είχα οικολογικές ανησυχίες, το captain planet ποτέ δε μου έκανε κλικ. To spiral zone και το M.A.S.K. μου άρεσαν αρκετά και λόγω του ρυθμού των intro.
 
Το Captain Planet είχε φοβερό toyline!!
 
Την επικινδυνη ζωνη την θυμαμαι... Νομιζω την παρακολουθουσα, τον κακο παντως σιγουρα τον θυμαμαι.

Το MASK το θυμαμαι αλλα δεν μ'αρεσε οποτε δεν το παρακολουθησα ποτε...

Και ερχομαστε στον θρυλικο Captain Planet...! Τα λογια ειναι πολυ λιγα οταν μιλας για εναν κολοσσο των κινουμενων σχεδιων. Θυμαμαι με ειχε επηρεασει τοσο που οντως ειχα αναπτυξει οικολογικη συνειδηση και καναμε ανακυκλωση των παντων στο σπιτι!! Go Planet!!
 
Τελικά το MASK στην Ελλάδα που παιζόταν; Το έβλεπα πολύ μικρός, άνετα πριν την ιδιωτική (ή στις αρχές της) και δεν ήταν σε VHS. Δεν είχαμε δορυφορική.
 
ωομιζω ηρθαν 3 κασετες απο μασκ
 
Πίσω
Μπλουζα