Επιλογή οθόνης για αυθεντική καμπίνα...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Glober
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αυτές είναι οι πλακέτες από εκείνη την καταδρομική που είχαμε κάνει τότε στο Ρέντη;
Ο γιέα!!!! Εγώ είχα παρει την Ταμπλ Τράκον. Δεν την έχω όμως, δεν ξέρω καν που είναι. Ισως την είχα στείλει στον geoanas για επισκευή. Δε θυμάμαι. Οι εικόνες είναι από εκείνη τη μέρα.

Πολύ ωραίο καμπινάκι. Τελικά τί οθόνη εβαλες;

Οσον αφορά την προτίμηση της θεσης των κουμπιών αριστερά ή δεξιά των μοχλών, και στη δική μου είναι στα δεξιά. Παντως είμαι λίγο περίεργος παίκτης όσον αφορά το χειρισμό των joysticks. Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση μοχλού. Για παράδειγμα, παίζω Ταμπλ Ντράκον με το μοχλό στο αριστερό χέρι, αλλα Phoenix και τα λοιπά shootem'ups με το δεξί. Bomb jack με το δεξί, αλλά Μπούμπλε με το αριστερό.

σσ. Μπούμπλε και Ταμπλ Ντράκον, δεν είναι τυχαία ονόματα. Ξανα βάζω τις γνωστές εικόνες για να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Και τώρα διαπιστώνω ότι τόσα χρόνια το έλεγα λάθος. Δεν είναι Ταμπλ Ντράκον αλλά Ταμπλ Τράκον. Τώρα το είπα σωστά.

Φοβερές οι πλακέτες! Καλτίλα μέχρι εκεί που δεν πάει!

Όσον αφορά την οθόνη έβαλα μία 29άρα (ταίριαξε γάντι με ελάχιστο άνοιγμα της τρύπας που ήδη είχε η καμπίνα) Philips Matchline.

Πέρα από το πολύ ωραία χρώματα, έχει το πλεονέκτημα ότι με το που πατάω το master switch για ανοίουν όλα με τη μία πάει στο scart!

Παρεπιπμπτόντως, μία και το συζητάγαμε το Double Dragon, συγνώμη το Ταμπλ Τρακον είναι το μοναδικό (μέχρι τώρα) που δεν δείχνει τέλεια αλλά μοπυ τρώει κάποια εκατοστά από το κάτω μέρος της οθονγης.

Δοκίμασα κάποιες επιλογές από αυτές που δίνει το μενού του RGB dual αλλά δεν έφτιαξε... μικρό το κακό θα μου πείτε αλλά αν έχετε καμία ιδέα καλοδεχούμενη...

Με την ευκαιρία της φωτό έπαιξα και δύο πιστούλες να πάει καλά το ΣΚ!

Συνημμένα

• ταμπλ τρακον.jpg
    ταμπλ τρακον.jpg
    501,6 KB · Προβολές: 9
Δεν ξέρω τη λύση εφόσον χρησιμοποιείς raspberry, αν είχες windows ξέρω πως γίνεται. Πάντως αυτό συμβαίνει γιατί κάθε παιχνίδι είχε διαφορετική ανάλυση. Ακόμη και αν μπείς στο service menu της τηλεόρασης και φέρεις την γεωμετρία της οθόνης τέλεια στο Double Dragon, θα βγαίνει εκτός σε άλλα παιχνίδια.

Συνηθως καποια βγαινουν ελαχιστα off οπως γινεται και με τις αυθεντικες πλακετες σε crt tv αλλα οκ δεν τρεχει τιποτα και το double dragon κανονικα εχει μικρες μαυρες μπαρες δεξια - ατιστερα αλλα παραπανω δεν ξερω τι ρυθμισεις εικονας εχει σε αναλυση κλπ στο Recalbox RGB Dual για το αν ειναι δηλαδη οντως οι σωστες για ιδιο αποτελεσμα με την pcd

Πίσω
Μπλουζα