Επισκευές-Ανα-κατασκευές και ο Θεός να βάλει το Χέρι του!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Galoob

RetroWannaBe
Joined
8 Ιουν 2013
Μηνύματα
75
Αντιδράσεις
19
θα ήθελα να να ξεκινήσω ένα θέμα με θέμα "επισκευές" στα παιχνίδια... πρόσφατα επισκεύασα το αγρίμι μου με πολύ καλά αποτελέσματα και θα ήθελα να βοηθήσω και οποίον άλλον έχει παρόμοιο ίσως πρόβλημα με εμένα απλά δεν έχω ιδέα από φόρουμ... και για να μην κάνω καμιά βλακεία όποιος θέλει και αν κρίνετε σαν ομάδα οτι λείπει κάποιο τέτοιο section από το forum ας το υλοποιήσουμε...
 
Για να φτιαχτεί τέτοιο section στο φόρουμ πρέπει να μαζευτεί αρκετό υλικό.

Μέχρι τότε η πρόταση είναι η εξής: Δημιουργείς/είτε το αντίστοιχο θέμα πχ. Αγρίμι Elgreco - Επισκευή στο ανάλογο υποφόρουμ. Ή κάνεις/ετε το ποστ μέσα στο υπάρχον θέμα του παιχνιδιού. :)
 
Kambia είπε:
Για να φτιαχτεί τέτοιο section στο φόρουμ πρέπει να μαζευτεί αρκετό υλικό. Μέχρι τότε η πρόταση είναι η εξής: Δημιουργείς/είτε το αντίστοιχο θέμα πχ. Αγρίμι Elgreco - Επισκευή στο ανάλογο υποφόρουμ. Ή κάνεις/ετε το ποστ μέσα στο υπάρχον θέμα του παιχνιδιού. :)
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για τα tips όπως το ξεκίνησα εδώ Καλά είναι η δεν κολαει? Αν ειναι να προσθέσω κ βήμα βήμα φωτογραφίες κ σχεδιάγραμματα της επισκευής κ οποίος θέλει είτε τις εχει σαν reference είτε προσθέτει δικές του!
 
Ξεκίνα νέο θέμα στο παρόν υποφόρουμ με τίτλο την επισκευή του αντίστοιχου παιχνιδιού :)

Αυτό το θέμα θα κλειδωθεί και θα διαγραφεί εντός ημέρας.
 
Kambia είπε:
Ξεκίνα νέο θέμα στο παρόν υποφόρουμ με τίτλο την επισκευή του αντίστοιχου παιχνιδιού :) Αυτό το θέμα θα κλειδωθεί και θα διαγραφεί εντός ημέρας.
και παλι σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια και την υπομονη!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα