Επισκευές τηλεοράσεων CRT και παλιών στερεοφωνικών

bbi76

RetroNoob
Αντιδράσεις
3
Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω να βρω σοβαρούς τεχνικούς στην Αθήνα για τις εξής συσκευές που ανήκουν στην οικογένειά μου και θέλουν σέρβις κι επισκευές:
  1. Τηλεόραση Samsung CRT 28" (αν θυμάμαι καλά, δε θυμάμαι το μοντέλο) της σειράς Plano, που είχε αγοραστεί το 2004. Το καλώδιό της έχει κοπεί (επειδή σε επανατοποθέτηση πάτησε πάνω του).
  2. Ηχοσύστημα Sony FH-B7CD (γνωστό εκτός ΗΠΑ και ως MHC-1500). Προφανώς το κασετόφωνο και το CD θέλουν επισκευές, ενώ κι ο ενισχυτής δεν είναι στα καλύτερά του, γιατί δε βγάζει πια τις εντάσεις που έβγαζε. Έχω στη διάθεσή μου το εγχειρίδιο επισκευών και συντήρησης.
  3. Λαμπάτο ραδιόφωνο Philips (απ'αυτά με το ξύλινο enclosure) του παππού μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πολλές φορές κατεβαίνοντας προς τον Πειραιά (προς το Πασαλιμάνι) βλέπω στον κεντρικό δρόμο (Γρηγορίου Λαμπράκη) ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που κάνει και επισκευές.

Η βιτρίνα του είναι γεμάτη απο τηλεοράσεις/στερεοφωνικά/hi-fi/κασετόφωνα & μονάδες video κτλ εκείνης της εποχής.

Είναι πολλά χρόνια το μαγαζί αυτό στο Πειραιά και ο ιδιοκτήτης του μάλλον είναι ηλεκτρονικός που γνωρίζει καλά τις παλιές συσκευές εκείνης της εποχής.

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, δεν έχω πάει ποτέ μου κάποια συσκευή στο μαγαζί του.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν παίρνω και καμία ευθύνη για την επιλογή σου να πας εκεί για επισκευή τις συσκευές σου και το τι θα συμβεί μετά.

Δεν εγγυώμαι για κανέναν και τίποτα και σε ότι αφορά την επαναφορά και καλή λειτουργία συσκευών μετά απο κάποια επισκευή στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Τα παραπάνω που γράφω ισχύουν για όλους τους αναγνώστες που διαβάζουν αυτή την δημοσίευση.

Απλά μου έκανε εντύπωση η βιτρίνα του με τις παλιές συσκευές όπως και η παλιά επιγραφή του μαγαζιού και το αναφέρω.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα