Επισκευη ΜΕΤΑ το RROD...

efera_ta_psaria

RetroN00b
Joined
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
5
Αντιδράσεις
0
Ακουστε Προβλημα,που ομοιο του δεν βρηκα στο δικτυο οσο και αν εψαξα.

Το XBOX 360 μου εβγαλε το διαβοητο RROD το οποιο και εφτιαξα με την πολυτιμη βοηθεια του φορουμ.Αλλα μετα για καποιο περιεργο λογο,δεν διαβαζει τα μισα απο τα game discs μου,τα οποια μεχρι πριν παθει το RROD λειτουργουσαν αψογα.Μιλαμε και για παλια και για καινουργια παιχνιδια,σε διαφορετικες μαρκες DVD.το firmware του dvd-drive δεν το γνωριζω,ξερω οτι flasharistike τον δεκεμβριο του 2007.μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα προβλημα με τα games.δοκιμασα το tweak του ποτενσιομετρου του dvd ,δεν ειδα αλλαγη,και το αφησα στα 3.3kΩ. Το drive ειναι samsung ms25. αυτο που σκεφτηκα ειναι να αγορασω καινουργιο Πανομοιοτυπο drive και να αντικαταστισω στο καινουργιο drive το board,οποτε θα εχω καινουργιο drive με το ηδη υπαρχον board οπου θα εχει και το Key και το firmware ,στεκει αυτο σαν σκεψη?

υγ. θα προτιμουσα λυση που να μην αφορα flasharisma καθως ειναι κατι το οποιο δεν εχο ξανακανει.

ευχαριστω για τον χρονο σας.

Aναφορικα,στην διαρκεια της επισκευης bootara το xbox χωρις να εχω συνδεδεμενο το dvd,δεν ξερω αν αυτο επηρεαζει κατι.
 
Καλο θα ειναι να μην boot-αρεις με το DVD οδηγο απων, αν εισαι με firmware και σε ενδιαφερει το Live. Παντως δεν επηρεαζει το διαβασμα των DVD.

Δοκιμασες να το γυρισεις καθετα? Μετα θα μπορουσες και να καθαρισες το ματακι του DVD αλλα αυτο απαιτει ανοιγμα του οδηγου.
 
Αν και το μηχάνημά σου είναι "πειραγμένο" και από τη στιγμή που το άνοιξες έχεις χάσει την εγγύηση, καλό θα ήταν να κοιτάξεις την αγορά φρέσκου.

Πάρε ένα arcade με έξοδο HDMI και βάλε του το σκληρό σου δίσκο (αν έχεις φυσικά).

Το κόστος είναι μικρό, και με τη νέα revision της motherboard θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δεν πιστεύω ότι καν αξίζει το κόπο να ασχοληθεί κάποιος μια και δεν θα είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα και μπορεί να του κοστίσει αρκετά χρήματα.
 
Wally το ανοιξα το dvd και εβαλα το xbox σε ολες τις θεσεις του.μπορει να γινει το παντρεμα των dvd οπως περιεγραψα?
 
Πίσω
Μπλουζα