Επισκευη φλιπερ Gotllieb Star Race του 1979

ppanos80

RetroNoob
Joined
9 Νοέ 2019
Μηνύματα
7
Αντιδράσεις
8
Καλησπερα παιδια,

Επεσε την κατοχη μου το παραπανω φλιπερ δυστυχως σε μη λειτουργικη κατασταση.
Συγκεκριμενα οταν το ανοιγω αναβουν μονο κατι λαμπακια στο playfield, και οι οθονες του παραμενουν κλειστες εντελως. Ουτε λογος φυσικα για να μπει μεσα στο παιχνιδι.
Υπαρχει κανενα παιδι εδω στο φορουμ που να ασχολειται με επισκευες φλιπερ η εστω γνωριζετε καποιον μαστορα που να μπορει να το φτιαξει?
Εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα καποιον που να μπορει να ασχοληθει.
Ευχαριστω πολυ.
 
6932565427
Ζήτα το Μάκη. Πες του εκ μέρους του Γιάννη Δρόσου.
Ότι κι αν έχει θα στο φτιαξει
 
Καλησπερα. Τελικα με την βοηθεια του Μακη το φλιπερ επισκευαστηκε σχεδον πληρως. Εγιναν αλλαγη πολλα ηλεκτρονικα, καθαριστηκε μεσα εξω, καινουργια λαστιχακια λαμπακια κλπ και το μηχανημα λειτουργει μια χαρα και ελπιζω να συνεχισει ετσι.
 
Παιδια επαναφερω το θεμα.
Το φλιπερ βγαζει παλι προβληματα αρκετα ακομα και μετα την "επισκευη".
Προσπαθω να επικοινωνησω με τον Μακη (και στον οποιο εδωσα 450€ για την επισκευη) και την μια δεν απανταει στα μηνυματα την αλλη οταν βλεπει οτι τον καλω δεν το σηκωνει. Εδω και 15 ημερες προσπαθω να συναντηθουμε για να το κοιταξει (επι πληρωμη εννοειται αλλα τιποτα. Μου το παει απο εβδομαδα σε εβδομαδα με δικιολογιες και μαλιστα τις περισσοτερες φορες δεν απανταει καν) Γενικα δεν φερθηκε ενταξει ο Μακης απο την στιγμη που τον ξαναχρειαστηκα. Δεν ειχα την υποστηριξη που περιμενα. Ακομα και αν καποιος εχει αρκετη δουλεια που το καταλαβαινω σε ενα μηνυμα απανταμε απο ευγενεια και μονο .
Μπορειτε σας παρακαλω αν γνωριζετε εδω Αθηνα καποιον αλλον να ασχοληθει με το θεμα ? Σας ευχαριστω πολυ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα