Επτά μικρά Νιντζάκια - 7 Lucky Ninja Kids (1989)

Ευχαριστώ Θάνο! Έξω έχει κυκλοφορήσει σαν 7 Lucky Ninja Kids αλλά στο Youtube την βρήκα μόνο με γερμανικά. Στην Ελλάδα έπαιζε πάρα πολύ μέχρι και πριν μερικά χρόνια στα τοπικά κανάλια, ευχαριστώ για την έξτρα πληροφορία, ίσως έτσι καταφέρω να την εντοπίσω καλύτερα γιατί την λατρεύω αυτή την ταινία και την ψάχνω χρόνια. :D
 
Omenforever είπε:
Όντως υπήρχε και ταινία "Τα 3 μικρά Νιντζάκια". Και φυσικά μετά από κάθε προβολή βγαίναμε με "γκλοπάκια", "αστεράκια" κλπ. ανά χείρας.
Και για να μην ανοίγω νέο θέμα, ζητώ βοήθεια για το όνομα μια ταινίας καράτε που περιελάμβανε την εξής σκηνή:

Το σκηνικό μάλλον ήταν στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Κάποιοι στρατιώτες μετέφεραν έναν κατάκοπο αιχμάλωτο. Σε κάποια φάση του δίνουν νερό, το οποίο πίνει και ξεδιψάει. Και τότε, αναζωογονημένος, τους πλακώνει όλους στο ξύλο! Μάλιστα η ταινία μπαίνει και σε γρήγορη κίνηση για περισσότερη δράση! :rofl:

Εχμ, σας λέει κάτι; #)
Mηπως εννοεις αυτη τη σκηνη?

[edit] Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη Fortune Star Media, ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τα stunts στα νιντζακια ηταν απιστευτα απλα

 
Τα Νιντζάκια 1- Part 1

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
medthom είπε:
ναι βεβαια...τα νιντζακια. Μου χρωστανε αρκετα καρουμπαλα και μελανιες καθως με τα ξαδερφια μου προσπαθουσαμε να τα μιμηθουμε! Λοιπον μια ερωτηση τωρα...Σε ποια απο αυτες τις ταινιες/σειρες γινεται το εξης σκηνικο:
Σε μια κινέζικη αγορα προσπαθουν να πιάσουν ένα απο τα νιντζακια το οποιο πρίν κόβει κρέας ή ψάρια με μπαλτάδες.Αφου το κυνηγουν εκεινοι οι τυποι και γινεται ενας τεράστιος σαματάς στην αγορά, με πάγκους να αναποδογυρίζουν κτλ τελικά τον πιάνουν.Για καποιο λογο προσπαθουν να στρατολογησουν ενα σωρο νιντζακια και τους βάζουν να περάσουν κάποιες δοκιμασίες σε ένα χωράφι...

Αυτά αχνοθυμάμαι, αν κανένας σας θυμάται θα με χαροποιουσε ιδιαίτερα!!!!
Αν και είδα αργά το τόπικ, η ταινία που ψαχνεις κυκλοφορει ως το νούμερο 4 τώρα σε ντι βι ντι. Τότε ήταν το νούμερο 5. Δεν καταλαβαίνω γιατί άλλαξαν τη σειρά.

Shakti είπε:
Ρετροσύντροφοι και ρετροσυντρόφισσες καλή χρονιά να έχετε και οι επιθυμίες σας ευχές μου πάντα και πάνω απ' όλα με υγεια για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. :flower:
Αναζητώ διακαώς εδώ και χρόνια μια ταινία που δεν μπορώ να βρω με τίποτα. Είναι κινέζικη και κυκλοφόρησε δεκαετία του 80 την εποχή της παντοδυναμίας των Kung Fu Kids (τα Νιτζάκια) και στάνταρ θα την έχει δει κάποιος, δεν μπορεί. Μέχρι και πριν μερικά χρόνια την έβαζαν και διάφορα τοπικά κανάλια.

Διαδραματίζεται στην Κίνα αρχές 20ου αιώνα και η χώρα θέλει να συμμετάσχει σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, κάτι σαν Ολυμπιακοί αγώνες οπου θα συμμετέχουν και πολλές άλλες χώρες, η Κίνα όμως δεν έχει αθλητές. Έτσι βγαίνει παγανιά το κράτος με τους χωροφυλάκους της και όπου βλέπει κάποιον που να έχει ιδιαίτερες ικανότητες (κυριολεκτικά κάθε καρυδιάς καρύδι) τον...συλλέγουν και τον στρατολογούν για να εκπαιδευτούν και να κάνουν μια ικανή ομάδα απο άντρες και γυναίκες αθλητές. Η ταινία έχει τρελο γέλιο και ένας απο τους πρωταγωνιστές είναι ο Στρατηγός που δίνει την διαταγή με κάτι μεγάλες στριφτές μουστάκες, και ένας απο τους τρελούς αθλητές είναι ένας αλητάκος με στυλ που τον λένε Γουίγκι μαζί με μια μικροκαμωμένη με καρέ μαλλιά και γυαλια . Μέχρι εκεί πάει η μνήμη μου. (σας φώτισα τώρα :Ρ)

Σας ικετεύω ας την θυμάται κάποιος! :bow:
Κυκλοφορεί σε ντι βι ντι ως το νούμερο 4 αν δεν απατώμαι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όπως και με τα Τρία Μικρά Νιντζάκια έτσι και με τα Εφτά Μικρά Νιντζάκια είχα λιώσει τις κασσέτες μιας κι από μικρός είχα τρέλα με τους νίντζα και τις ταινίες πολεμικών τεχνών. Τότε ήταν και της μόδας οι νίντζα (όχι ότι και τώρα δεν πουλάνε αλλά τότε ήταν που πουλούσαν τρελά όπως τώρα πουλάνε τα βαμπίρ σε έφηβα κοριτσόπουλα με σαχλαμάρες επιπέδου Twinlight). Aλήθεια, γιάτι λεγόντουσταν 7 Μικροί Νίντζα από την στιγμή που ένα μονάχα από τα παιδάκια ήταν νίντζα; Λεπτομέρειες θα μου πείτε τώρα... :p Κρίμα που η Τσοκόντα Βίντεο δεν το έβγαλε σε dvd όπως έκανε και με τα Τρία Μικρά Νιντζάκια και το Καμπαμαρού.
 
μην μπερδευεστε η joconda video δεν εβγαζε το καμπαμαρου το 7 μικροι νιντζα το θυμαμαι για εκεινη την σκηνη με τον τυπο που το επαιζε η γυναικαρα με τα κοκκινα αν θυμαμαι καλα τους κυνηγαγαν γιατι ειχαν εναν κρυσταλλο που ανηκε σε καποια οργανωση και τους τον εδωσε ενας τυπος πριν πεθανει και τους ειχε πει να τον δωσουν σε μια κοπελα που ειχε μια ελια στον μηρο

[edit] O λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Διαβάζοντας τα σχόλια νιώθω μια ανακούφιση:sweat: Έκανα κ γω πολλές τρέλες στην προσπάθεια να τα μιμηθώ κ θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα σπάσει το μπράτσο του καναπέ κάνοντας τούμπες :eek:

attachment.php


attachment.php


Με την συγκεκριμένη βιντεοκασέτα είχαμε "φάει" τρελό κόλλημα. Την βλέπαμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί με τον αδερφό μου.
 
Τα θυμάμαι και αυτά. Αλλά σαν πολλά δεν ήταν 7? Συγκεκριμένα μου άρεσε πολύ το intro και η μουσική αλλά και η παρουσίαση κάθε νιντζακίου (!!!). Πρώτη φορά βλέπω τα ονόματα τους βέβαια: Rocky, Fatty, Small Pepper, Bullshit...πως? Είχε νιντζάκι το όνομα Bullshit? Έλεος!!!

Αυτό είναι χειρότερο κι από το παρακάτω:

 
johnny19818 είπε:
Τα θυμάμαι και αυτά. Αλλά σαν πολλά δεν ήταν 7? Συγκεκριμένα μου άρεσε πολύ το intro και η μουσική αλλά και η παρουσίαση κάθε νιντζακίου (!!!)
Λογικά αυτή η ταινία βγήκε μετά απο τα 3 νιντζάκια σωστά? Btw μόνο εμένα η μουσική μου θυμίζει κάτι απο Madonna ? :eek:

johnny19818 είπε:
Είχε νιντζάκι το όνομα Bullshit? Έλεος!!!
Κ γω αυτό είπα όταν το είδα :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:
 
and1 είπε:
Λογικά αυτή η ταινία βγήκε μετά απο τα 3 νιντζάκια σωστά? Btw μόνο εμένα η μουσική μου θυμίζει κάτι απο Madonna ? :eek:
Ε,ναι εφόσον λέει ότι είναι το 1989 ενώ τα 3 είναι το 1986. Τώρα που το λες η αρχή στο μουσικό κομμάτι μοιάζει λίγο με το Like a Virgin της Madonna...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα