Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 26.045 Αντιδράσεις 5.039 8 Ιουν 2010 #1 Τελικα ξερει κανεις ποιο ειναι το τελευταιο τευχος του Micromad? Tι απεγινε ο Αραπογλου?
billy Retromaniax Co-Founder Joined 8 Ιαν 2006 Μηνύματα 4.228 Αντιδράσεις 286 8 Ιουν 2010 #2 Wally είπε: Τελικα ξερει κανεις ποιο ειναι το τελευταιο τευχος του Micromad? Tι απεγινε ο Αραπογλου? Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Επειδή το αγόραζα τακτικά το Micromad, νομίζω το τελευταίο που πήρα ήταν το 27 (το είχα σκανάρει - εξαιρετικά αφιερωμένο στον φίλο Shadowdancer). Aπο εκεί και έπειτα, σαν να μην το ξαναπήρε το μάτι μου στα περίπτερα... Τώρα για τον Αράπογλου, ίσως μπορέσει να μας δώσει πληροφορίες ο Γιάννης (yrig). Επίσης υπάρχει και ένα μέλος που έχει κάνει ένα-δύο posts και μάλλον είναι ο Λαγουδάκης, αλλά δεν μπαίνει συχνά...
Wally είπε: Τελικα ξερει κανεις ποιο ειναι το τελευταιο τευχος του Micromad? Tι απεγινε ο Αραπογλου? Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Επειδή το αγόραζα τακτικά το Micromad, νομίζω το τελευταίο που πήρα ήταν το 27 (το είχα σκανάρει - εξαιρετικά αφιερωμένο στον φίλο Shadowdancer). Aπο εκεί και έπειτα, σαν να μην το ξαναπήρε το μάτι μου στα περίπτερα... Τώρα για τον Αράπογλου, ίσως μπορέσει να μας δώσει πληροφορίες ο Γιάννης (yrig). Επίσης υπάρχει και ένα μέλος που έχει κάνει ένα-δύο posts και μάλλον είναι ο Λαγουδάκης, αλλά δεν μπαίνει συχνά...
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 26.045 Αντιδράσεις 5.039 8 Ιουν 2010 #3 Μα στο 27 δεν δινει καποιο hint περα του οτι ειναι για Δεκεμβριο-Ιανουαριο...λες να επεσε αποτομα το μαχαιρι?
Μα στο 27 δεν δινει καποιο hint περα του οτι ειναι για Δεκεμβριο-Ιανουαριο...λες να επεσε αποτομα το μαχαιρι?
billy Retromaniax Co-Founder Joined 8 Ιαν 2006 Μηνύματα 4.228 Αντιδράσεις 286 8 Ιουν 2010 #4 Πιθανότατα... Eκτός βέβαια αν υπήρξε κάποια "συγχώνευση" με το μητρικό περιοδικό Hλεκτρονική & Computer, αλλά δεν το νομίζω. Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 9 Ιουν 2010
Πιθανότατα... Eκτός βέβαια αν υπήρξε κάποια "συγχώνευση" με το μητρικό περιοδικό Hλεκτρονική & Computer, αλλά δεν το νομίζω.