Ερώτηση: Δημοσίευση τηλεφώνου στις Αγγελίες

Manos

RetroN00b
Joined
30 Σεπ 2006
Μηνύματα
20
Αντιδράσεις
0
Καλησπερα, ανοίγω αυτό το νέο topic διότι το αρχικό forum "Σχετικα με το Retromaniax" δεν επιτρεπει το ανοιγμα νεων topics οποτε αναγκαστικά το γράφω εδώ.

Επιτρέπεται σε μια αγγελία να δημοσιεύουμε απευθείας κινητό? Ρωτάω διότι δεν το είδα να διευκρινίζεται στους κανόνες.

Ευχαριστώ.
 
Ο μόνος αποδεκτός τρόπος επικοινωνίας, είναι μέσω πμ και αυτό κυρίως για τη δική σας προφύλαξη από κακόβουλη επικοινωνία.

Εκεί, εφόσον κάποιο μέλος έρθει σ' επαφή μαζί σου, μπορείς να του στείλεις το κινητό / mail ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας θες.

Τώρα, όσον αφορά το σχετικά με το Retromaniax, θα μεταφέρω το θέμα εκεί που χρειάζεται - no worries! ;)

[edit] Ενημερωτικά, η ερώτησή σου απαντιέται στο άρθρο 8 του κανονισμού:

8. Δικαίωμα δημοσίευσης στην ενότητα των Αγγελιών θα διαθέτουν μόνο τα μέλη που έχουν κλείσει 1 (έναν) ημερολογιακά μήνα παρουσίας τους εντός του forum ή έχουν 50 τουλάχιστον ουσιώδη posts. Όσοι ενδιαφέρονται για μια συγκεκριμένη αγγελία, επικοινωνούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Προσωπικό Μήνυμα με αυτόν που την δημοσίευσε. Σχόλια και απαντήσεις κάτω από μια αγγελία δεν επιτρέπονται. Αν διαπιστωθεί οποιασδήποτε μορφής παρατυπία σε οποιαδήποτε συναλλαγή, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο δημοσιεύσας την αγγελία. Το Greek Retro Maniax αποποιείται κάθε ευθύνη για την εγκυρότητα, ακρίβεια και ορθότητα των δημοσιευόμενων σε αυτό αγγελιών, αλλά μπορεί να δεχθεί καταγγελίες από μέλη για λήψη κυρώσεων εναντίων μελών από τα οποία θεωρούν ότι τυχόν εξαπατήθηκαν.
 
Πίσω
Μπλουζα