Ερώτηση για διαφήμιση (δεκαετίας 70)

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
420
Δύσκολη ερώτηση και πιθανόν να μείνει και αναπάντητη. Υπήρξε μια διαφήμιση (άγνωστο το προϊόν) που στο τραγουδάκι ανέφερε ''hey Charlie Bocca'' . Μήπως κάποιος θυμάται κάτι περισσότερο; Έχω σκάσει από χθες που μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό η μουσική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
 
Το μόνο που μπορώ να βοηθήσω Κριέ μου ... είναι η μόνη διαφήμιση που θυμάμαι από τα τέλη των 70ς, όπου ακούγεται ένα τραγούδι με τη λέξη "Charlie" !!! Πρόκειται για τη διαφήμιση του αρώματος Charlie !!! Δηλαδή ... αυτήν :

[video=youtube_share;9Sn8H42FZcI]

Όπως έχω γράψει σε άλλο τόπικ, όποτε, ως 8χρονο παιδάκι, έβλεπα αυτή τη διαφήμιση, ένιωθα ... παιδικά σκιρτήματα για την, γεματη ζωντάνια και χαρά, κοπελιά που πρωταγωνιστούσε :flower: :flower: :flower: !!! Το σποτ το θυμάμαι να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση το 1979 [μπορεί και το 1980] !!! Μια φράση του εκφωντητή, που έκανε την αφήγηση στα ελληνικά, την οποία θυμάμαι είναι "Charlie, άρωμα ατίθασο" !!! Ελπίζω να είναι αυτό το σποτ που ψάχνεις :cool: :cool:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγαπητέ Rinus αυτή που λέω εγώ είναι πολυ πιο παλιά. Ευχαριστώ πολυ πάντως για την απάντηση. Αυτή θα ήθελα να ανακαλυψω αλλα πιο πολυ θα ήθελα να ξαναδώ το Αγιοβασιλακι της διαφήμισης του ποτού Bolls :)
 
Δεν είναι αυτό Stratulator :) ευχαριστώ πάντως. Προσπαθώ να θυμηθώ το προϊόν, έχω την αίσθηση πως είχε να κάνει με κάποιο ποτό. Τι να λέμε τώρα, ήταν μέσα της δεκαετίας του '70...
 
Πίσω
Μπλουζα