Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.983
Χριστουγεννα και παλι, και οπως εχουμε συζητησει στο παρελθον, τετοια εποχη θυμαμαι το Looμ, αφου αποτελουσε χριστουγεννιατικο δωρο
Το ειχα αγορασει πρωτοτυπο και εντυπωση μου ειχε κανει η κασετα. Το αρθρο της Wikipedia λεει το εξης
Δεν εχω την κασετα μπροστα μου αλλα θυμαμαι οτι κατι αναλογο ελεγε και η ετικετα, δηλ. κατι σαν Side A: Audio Drama, Side B: Game music.
Που οφειλεται η ανακριβεια στη Wikipedia? Μηπως καποια διαφοροποιηση μεταξυ Αμερικης και Ευρωπης;

Το ειχα αγορασει πρωτοτυπο και εντυπωση μου ειχε κανει η κασετα. Το αρθρο της Wikipedia λεει το εξης
Αυτα για κωδικοποιησεις Dolby δεν ξερω τι ειναι και τα ακουω βερεσε. Αυτο ομως για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι οτι η Β πλευρα δεν εχει το ιδιο περιεχομενο με την Α. Η μεν ειχε το audio drama, η δε δευτερη πλευρα ειχε απλα το soundtrack του παιχνιδιου (δηλ. μουσικη απο τη Λιμνη των Κυκνων) με συνθεσαιζερ.The original package offered an audio tape with a 30-minute audio drama that explained the nature and history of the world of Loom, and the circumstances of Bobbin's birth. The game is a direct continuation of the story. The drama was enriched by original music composed by Jerry Gerber. It was the first commercial cassette to employ Dolby-S noise reduction. Side A of the tape was encoded for standard Dolby-B playback; side B had the identical program encoded for Dolby-S.
Δεν εχω την κασετα μπροστα μου αλλα θυμαμαι οτι κατι αναλογο ελεγε και η ετικετα, δηλ. κατι σαν Side A: Audio Drama, Side B: Game music.
Που οφειλεται η ανακριβεια στη Wikipedia? Μηπως καποια διαφοροποιηση μεταξυ Αμερικης και Ευρωπης;