Ερώτηση για castelvania

fonis

RetroActive
Joined
1 Φεβ 2011
Μηνύματα
219
Αντιδράσεις
12
το εχω βρει σε χαμηλη τιμη νομιζω.. ειναι οντοσ σπανιο παιχνιδι??? καποτε καποιοσ μου ζητουσε 25 ευρο αλλα δεν το πηρα τωρα το βρηκα με το κουτι κ με ενα advance sta 30 eyro.. ti lete??
 
Τσίμπα το......δεν είναι τόσο σπάνιο αλλά κουτάτο και με GBA στα 30 euro είναι κλεψιά.
 
ok τοτε θα το παρω.. πιο πalia μου ζητουσαν 25-30 ευρο μονο το castelvania...k to advance koytato einai...

mhpvs καποιοσ ξερει ποια ειναι σπανια για το game boy clasic παιχνιδια ετσι χοντρικα να ξερουμε

ευχαριστω
 
Λιγο πολυ, ολα εχουνε καλη αξια. Ειναι και πολυ καλες μεταφορες επισης.
 
Γενικά τα 2D castlevania είναι λίγο πολύ πετυχημένα. Όσα έχω παίξει και έχω δοκιμάσει αρκετά, είναι διαμαντάκια με πολλά κρυφά να ανακαλύψεις και μεγάλο replay value.

Αν σου αρέσει το theme και το κυνηγητό του Δράκουλα, χτύπα το με κλειστά μάτια!!
 
Παρτο φιλε και μην το σκεφτεσαι καθολου.Οπως ειπε και ο divined oλα τα 2D castlevania ειναι παιχνιδαρες.Εχω ολα τα castlevania αλλα τα αγαπημενα μου ειναι το castlevania II simon's quest και castlevania III dracula's curse για nes και φυσικα το εκπληκτικο castlevania IV για snes.
 
Κοίτα ως λάτρης της σειράς castlevania (και ειδικότερα του super castlevania iv και castlevania symphony of the night) σου λέω να το πάρεις με κλειστά μάτια (έχει και το gba κουτάτο). ποιό castlevania είναι δεν μας είπες όμως.
 
fonis είπε:
mhpvs καποιοσ ξερει ποια ειναι σπανια για το game boy clasic παιχνιδια ετσι χοντρικα να ξερουμε

ευχαριστω
Εδώ φίλε μου θα σε απογοητεύσω αλλά ουσιαστικά, ουδείς γνωρίζει ποια είναι τα σπάνια παιχνίδια για το GameBoy. Συνήθως, γνωρίζουν εκείνοι που προσπαθούν να πάνε για ένα full set από PAL παιχνίδια και μάλιστα κουτάτα. Προσωπικά, δε γνωρίζω κάποιον που να έχει κάνει κάτι τέτοιο ή έστω να προσπαθεί. Ακόμη και σήμερα, ο αριθμός των PAL παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν για το GameBoy είναι άγνωστος. Δηλαδή παρατηρώ ότι οι λίστες των wikipedia ή του gamefaqs, που εμπιστεύονται οι περισσότεροι, είναι ανακριβείς για τις PAL εκδόσεις, ακόμη και στα NES, SNES μηχανήματα.

Όντας συλλέκτης της συγκεκριμένης κονσόλας, όταν μιλάμε για σπάνια PAL παιχνίδια μου έρχονται αυτά στο μυαλό αλλά είμαι βέβαιος ότι η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Mega Man V (απίστευτα σπάνιο)

Mega Man IV (επίσης σπάνιο...)

Mega Man III (Όχι τόσο σπάνιο αλλά ακριβό ίσως)

Castlevania Legends

Castlevania II

irgasten είπε:
ποιό castlevania είναι δεν μας είπες όμως.
Αν κατάλαβα καλά, εννοεί το Castlevania Adventures του GameBoy. Δε νομίζω ότι πρόκειται για παιχνίδι του GBA.
 
katarxhn eyxqaristo gia tis απαντησεις.. castelvania για το game boy clasic etsi εγραφε στην στην αγκελια κ το ειχε κ φοτο .. η αγκελια τη κατεβασε αμεσωσ διοτι πηρα τηλ κ του ειπα ενδιαφερομαι κ μαλλον θα το παρω.. μπηκα εδω σε εσασ κ αφου μου λετε να το παρω ιδι το κανονησα... :D :D
 
Αν τελικά ο fonis το πήρε στην τιμή που αναφέρει είναι πολύ τυχερός. Πρόσφατα το αγόρασα και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένα αρκετά ακριβό κομμάτι. Για το Belmont's revenge απλά ξέχασέ το.
 
divined είπε:
Γενικά τα 2D castlevania είναι λίγο πολύ πετυχημένα.
Εκτός από το Castlevania: Circle of the Moon στο GBA, είναι ολίγον τι άθλιο. Ειδικά ο χειρισμός που πας να χτυπήσεις με το μαστίγιο τα κεριά και χτυπά στον γάμο του Καραγκιόζη.
 
Πίσω
Μπλουζα