Ερώτηση για jap saturn !!

Scatman είπε:
3.) Θεωρητικά το ζορίζεις, πρακτικά εμένα δε μου έχει πάθει τίποτα εδώ και μία δεκαετία. Η μόνη μέθοδος με cart είναι αυτή με το 4M που ανέφερα και πιο πάνω αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα πιάσει. Τσέκαρε -> αυτό <- για περισσότερα. Ναι, θα παίζεις όλα τα regions χωρίς περιορισμούς.
Καλησπέρα,

μου παραδόθηκε σήμερα το action replay.

To φλάσαρα με τη μία!

Δούλεψε τέλεια!
 
Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα. Κάποια στιγμή ενώ έβαλα να φορτώσει παιχνίδι μου έκανε ένα θόρυβο από το cd rom σαν να σκάλωνε κάπου. Μέχρι να το δοκιμάσω να δω τι γίνεται το cd rom σταμάτησε να γυρίζει εντελώς και δεν ξεκινάει. Στην κονσόλα δεν χρησιμοποιόταν swap trick ποτέ για να πεις ότι ήταν ταλαιπωρημένο.

Ο θόρυβος ήταν σαν να έσπασε δόντι από γρανάζι.

Το άνοιξα και όταν γυρίζει το μάτι στην αρχή τα γρανάζια δεν σταματάνε να γυρίζουν.

Καμία ιδέα;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο θορυβος μοιαζει σαν ακουμπαει το cd καπου; Διπλα στο drive εχει καποια αυτοκολλητη κιτρινη ταινια;

Δοκιμασε επισης να γυρισεις το στρογγυλο μηχανισμο (που βαζεις το cd)με το χερι για να δεις αμα κανει καποιο παραξενο ηχο.
 
DarkSynbios είπε:
Ο θορυβος μοιαζει σαν ακουμπαει το cd καπου; Διπλα στο drive εχει καποια αυτοκολλητη κιτρινη ταινια; Δοκιμασε επισης να γυρισεις το στρογγυλο μηχανισμο (που βαζεις το cd)με το χερι για να δεις αμα κανει καποιο παραξενο ηχο.
Το άνοιξα να το δω, αυτό που έκανε ήταν ότι ενώ γύριζε το μάτι στην αρχική θέση, τα άσπρα γρανάζια που το καθοδηγούν συνέχιζαν να γυρνάνε με αποτέλεσμα να αναπηδάνε και να κάνουν αυτό τον θόρυβο. Τα γύρισα λίγο πάνω κάτω με το χέρι και μετά σταμάτησε να το κάνει. Δεν είδα να έχει φθαρεί κάποιο δόντι.

Περίεργο, γιατί να το έκανε;Ούτε το είχα κουνήσει καθόλου εκείνη τη στιγμή.

Ως τώρα, όσες δοκιμές έκανα δουλεύει σωστά.
 
Πίσω
Μπλουζα