RIO Retro Horrormaniac Joined 12 Νοέ 2009 Μηνύματα 25.532 Αντιδράσεις 90.341 16 Ιουλ 2021 #1 Μου ήρθε ξαφνικά σαν ανάμνηση σήμερα, ένα τραγούδι που έλεγε " αέρας φύσηξε λίβας ζεστός, κίτρινος έγινε ο ουρανός " ή κάπως έτσι. Θυμάται κάποιος από που ήταν; διαφήμιση ή σειρά;
Μου ήρθε ξαφνικά σαν ανάμνηση σήμερα, ένα τραγούδι που έλεγε " αέρας φύσηξε λίβας ζεστός, κίτρινος έγινε ο ουρανός " ή κάπως έτσι. Θυμάται κάποιος από που ήταν; διαφήμιση ή σειρά;
RIO Retro Horrormaniac Joined 12 Νοέ 2009 Μηνύματα 25.532 Αντιδράσεις 90.341 25 Ιουλ 2021 #2 Κανείς ; Ελπίζω να μην το φαντάστηκα . Πάντως νομίζω, ότι πρέπει να ήταν από διαφήμιση-κοινωνικό μήνυμα
Κανείς ; Ελπίζω να μην το φαντάστηκα . Πάντως νομίζω, ότι πρέπει να ήταν από διαφήμιση-κοινωνικό μήνυμα
Always Somewhere Immense Cult RetroFigure Joined 9 Νοέ 2019 Μηνύματα 4.753 Αντιδράσεις 11.801 25 Ιουλ 2021 #3 RIO είπε: Κανείς ; Ελπίζω να μην το φαντάστηκα . Πάντως νομίζω, ότι πρέπει να ήταν από διαφήμιση-κοινωνικό μήνυμα Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Είσαι σίγουρος ότι ήταν απο διαφήμιση ή κάποια σειρά; Μήπως ήταν βιντεοκλίπ τραγουδιού. Χμμ.. το παρακάτω τραγούδι μου έρχεται στο μυαλό μονο.. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλ 2021
RIO είπε: Κανείς ; Ελπίζω να μην το φαντάστηκα . Πάντως νομίζω, ότι πρέπει να ήταν από διαφήμιση-κοινωνικό μήνυμα Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Είσαι σίγουρος ότι ήταν απο διαφήμιση ή κάποια σειρά; Μήπως ήταν βιντεοκλίπ τραγουδιού. Χμμ.. το παρακάτω τραγούδι μου έρχεται στο μυαλό μονο..
RIO Retro Horrormaniac Joined 12 Νοέ 2009 Μηνύματα 25.532 Αντιδράσεις 90.341 26 Ιουλ 2021 #4 Oχι δεν ήταν από τραγούδι , αυτό είναι σίγουρο.
Saulot RetroNuts! Joined 14 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.789 Αντιδράσεις 208 26 Ιουλ 2021 #5 Όταν είμαι κοντά σου Στιχοι • Lyrics Λέανδρος Βίκυ Lyrics Όταν είμαι κοντά σου - Στίχοι για το τραγούδι Όταν είμαι κοντά σου Καλλιτέχνης: Λέανδρος Βίκυ Στιχουργός: Τηλιακού Σέβη Μουσική: Mario Panas www.artsandthecity.gr
Όταν είμαι κοντά σου Στιχοι • Lyrics Λέανδρος Βίκυ Lyrics Όταν είμαι κοντά σου - Στίχοι για το τραγούδι Όταν είμαι κοντά σου Καλλιτέχνης: Λέανδρος Βίκυ Στιχουργός: Τηλιακού Σέβη Μουσική: Mario Panas www.artsandthecity.gr