Ευκαριστώ Express Service!!! (Knight Rider)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
525
Πρόσφατα στον Alpha είχε μια εκπομπή αφιερωμένη στις ελληνικές τηλεοπτικές διαφημίσεις...ΕΕΕ κάπου στο τέλος βλέπω και τον Μαικλ Ναιτ μαζί με τον Κιττ (το αμάξι που μιλάει και...πηδάει) να διασχίζουν τα ελληνικά βουνά και να έχουνε τεχνικό πρόβλημα!!! Ποιόν να καλέσουν? Έλα μου ντες. Τους Γκοστμπάστερς? Όχι βέβαια!!! Το He-MAN!!! Ούτε!!! Την Express Service βρε κουτά. Τι να πρωτοθυμηθώ απο αυτη τη σειρά! Το φωτάκι (αλα Γκαλάκτικα) με τον ήχο Χίου-Χίου. Τον Νταιιβίντ Χάσελχοφ (Μαικλ Ναιτ) με την αφάνα και το πέτσινο, τον Γερομέντορα Ντέβον και την σέξυ μαστόρισσα Ειπριλ. Ο ΚΙΤΤ πάντως είναι ο ήρωας της σειράς. Τα είχα όλα εκείνη την εποχή, μπλουζάκι Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. Αλμπουμ της παννίνι με αυτοκόλλητα. Ηχητικές μεταγλωτισμένες κασσέτες με τις φωνές των ηθοποιών Νίκου Απέργη (τώρα βουλευτής της ΝΔ) και του Κώστα Σκόκου (ο αφηγητής της Φρουτοπίας μπρρρρ)....Μόνο το αμάξι δεν είχα και μου έχει μείνει αποθημένο :(
 
Το αμάξι (Knight 2000) το είχα σε μινιατούρα, από εκείνα με το ελατήριο που που τα έκανες πίσω κι έφευγαν μόνα τους! Και τα PANINI έπαιρνα (πρέπει να είχα συμπληρώσει όλο το άλμπουμ..μέγα κάψιμο, είχα κάνει τους ιταλούς και τρίβανε τα χέρια τους)

Συμφωνώ ότι ο ΚΙΤΤ ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής! Θυμάμαι το κόκπικτ του που έμοιαζε με πιλοτήριο διαστημοπολοίου και μου προκαλούσε δέος (και μεταφυσικές ανησυχίες του τύπου: όταν μεγαλώσω θα έχουν βγει τέτοια άπαιχτα αμάξια να πάρω κι εγώ ένα τέτοιο! ). Πρέπει να είχα μάθει να αποστηθίζω όλες τις ειδικές λειτουργίες του ΚΙΤΤ απ' έξω (φετίχ ολέ), περιγράφοντας με λεπτομέρεια κάθε γωνιά του οδηγικού panel.

O Mαϊκλ μας το έπαιζε συνέχεια πολύ γόης και ζεν πρεμιέ και μάλλον προετοίμαζε το ρόλο του για το πιπινάδικο Baywatch. H δε διαφήμιση με την Express Service μέγιστη αρπαχτή από την επίσκεψη του 'show' στην Ελλάδα (είχε όμως μπόλικη πλάκα). Το ρολόι του μαζί με το αντίστοιχο του Galactica 1983 ήταν οι πρόδρομοι των σημερινών κινητών (λέμε τώρα!)

Highlight η μετωπική σύγκρουση με τον Goliath!

Όλοι οι κύκλοι επεισοδίων είναι διαθέσιμοι στο www.play.com και φυσικά στο amazon!
 
Παντως τωρα που προσπαθησα να τα ξαναδω ωρες ωρες γελουσα με την προχειροτητα των γυρισματων!Τοτε ομως δεν τα αντιλαμβανομουνα!!
 
Eχω 2 DVD best-of-KNIGHT RIDER με 6 επεισόδια, άριστη εικόνα.
 
exo oli tin proti sezon sta agglika
 
Dominion είπε:
Τα είχα όλα εκείνη την εποχή, μπλουζάκι Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. Αλμπουμ της παννίνι με αυτοκόλλητα. Ηχητικές μεταγλωτισμένες κασσέτες με τις φωνές των ηθοποιών Νίκου Απέργη (τώρα βουλευτής της ΝΔ) και του Κώστα Σκόκου (ο αφηγητής της Φρουτοπίας μπρρρρ)....

Χτύπησες καρδιά τώρα... :eek:

Εκτός απ' αυτά που ανέφερες έπαιζαν παπούτσια και πέτσινα με λαμπάκια... :cool:
 
Ολα τα λεφτα ηταν ο κιτ...Στο σχολειο τον συζητουσαμε συνεχεια.

Παντως τωρα που προσπαθησα να τα ξαναδω ωρες ωρες γελουσα με την προχειροτητα των γυρισματων!
που τα ξαναειδες?

δε νομιζω να ειχαν προχειροτητα, απλως τα κρινεις με τα σημερινα μετρα και σταθμα.

Οι σημερινες σειρες που παιζονται στη τιβι ειναι μπουρδες και δε μπορουν να συγκριθουν με αυτα που βλεπαμε παλια.

Ο "ιπποτης"δε με συγκινουσε ιδιαιτερα αλλα αν το συγκρινω με τον ηρακλη ή τη Ζηνα, ειναι η μερα με τη νυχτα!!
 
τον υποτη της ασφαλτου εχω και τις 4 seasons απο αμερικη

το διαφημιστικο της express service το εχει κανενας? [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Dominion είπε:
Τα είχα όλα εκείνη την εποχή, μπλουζάκι Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. Αλμπουμ της παννίνι με αυτοκόλλητα. :(
Θυμάμαι που η μητέρα μου μας είχε πάει εμένα και τον αδερφό μου (19 μήνες μεγαλύτερος μου) σε μια φίλη της που είχε μαγαζί με παιδικά ρούχα και μας είχε πάρει από ένα μπούφάν "Ιππότης της Ασφάλτου"!!!!!!

Μιλάμε για 3-4 χιλιάρικα τότε το καθένα.

Ήταν το '83 ή '84 και πήγαινα τετάρτη η πέμπτη δημοτικού.

Ηταν ένα θαλασσί σαν τα σημερινά Φλάι και είχε στο στήθος φωτάκια που αναβόσβηναν όπως αυτά του ΚΙΤ!!! Είχε μια εσωτερική τσεπη με έναι διακοπτη και το πάταγες και αναβοσβήνανε ρυθμικα!

Ο αδερφός μου τα έβγαλέ off τα λαμπάκια σε καμιά εβδομάδα και με παρακαλούσε επί μήνες για να το φορέσει και αυτός στο σχολείο!!

Η μητέρα μου το κρατούσε μέχρι που πήγα στρατιώτης. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του!
 
Αχαχα..το θυμάμαι! Κυκλοφορούσαν πολλοί στο σχολείο μου με δαύτο! Μεγάλο σουξέ...
 
Νομιζω koukri το μπουφαν το ειχε και διαφημιση στη TV
 
μωρε να υπηρχε καποιος που να ανεβαζε το διαφημιστηκο [edit]....καλα θα ταν
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε pepino δες εδω

[deadlink]

εχει πολλες παλιες Ελληνικες διαφημησεις....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εδώ δεν είναι thread για διαφημίσεις, υπάρχει άλλο εδώ γράφουμε μόνο για τον Ιππότη της Ασφάλτου (ενεργοποιήστε τα scripts και πατήστε το F5).

Για αυτό προσοχή...
 
Εδώ δεν είναι thread για διαφημίσεις, υπάρχει άλλο εδώ γράφουμε μόνο για τον Ιππότη της Ασφάλτου

Για αυτό προσοχή...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ambu_dare

thanks για το txt, αλλα μηπως εχεις το διαφημιστικο της Express Service?
 
Omenforever είπε:
Χτύπησες καρδιά τώρα... :eek:
Εκτός απ' αυτά που ανέφερες έπαιζαν παπούτσια και πέτσινα με λαμπάκια... :cool:
Και... σιδερένιος κουβάς έπαιζε!

koubaskitlx5.jpg


Ηταν κι αυτοί της μόδας κάποτε. Είχαν πολλαπλές χρήσεις. Για κάθισμα, για αποθηκευτικό χώρο (εγώ έχω μέσα τα Lego μου) ακόμα και για καλάθι αχρήστων έκαναν.
 
Το θυμαμαι ναι το διαφημιζε και στα μικυ μαους ποπαυ!!!!!
 
Απιστευτο κολλημα με αυτη την σειρα ,αυτη και οι DUKES το τοπ 2 απο τα 80ς να πω οτι χαρη στον ΚΙΤ αγορασα την πρωτη μου αυθεντικη κασετα που ειχε τραγουδια του Χαισελχοφ μαζι με την εισαγωγη της σειρας 2) χαρη στον ΚΙΤ εμαθα να προγραμματιζω το VCR που μεχρι τοτε το ειχαμε μονο για αναπαραγωγη (ειχα βαλει σκοπο να μην χασω ουτε ενα επεισοδιο και μαλλον τα ειχα καταφερει. 3)Περα απο συλλογη αυτοκολητων και τα σχετικα ειχα και το αμαξακι που ειχε στην οροφη του ενα μοχλο ταχυτητων και καθε ταχυτητα που του εβαζες εκανε και τις αναλογες κινησεις (μου το ειχαν παρει λογω πρωτοχρονιας και δεν κρατηθηκα το βρηκα στην ντουλαπα 3 μερες νωριτερα και το εκανα ενα test drive το κακο ειναι οτι το βραδυ πρωτοχρονιας ειχε ξεθυμανει και ο ενθουσιασμος :( ) 4) 2 τα κορυφαια επεισοδια α: KITT VS KARR B:KITT VS GOLIATH .Τιμης ενεκεν τα παρακολουθω στην δορυφορικη και ναι εχω βαλει παλι σκοπο να μην χασω ουτε 1 επεισοδιο. :D
 
Πίσω
Μπλουζα