Παιδιά ο Dino ήταν δακρυσμένος όταν παρέλαβε την πλακέτα του στην τελετή λήξης, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Λογικό όμως αν σκεφτεί κανείς πως θα ένιωσε βλέποντας κάτι που δημιούργησε στα 25 του να τυγχάνει τόσο μεγάλης αναγνώρισης 22 χρόνια αργότερα, και 40 ανθρώπους να του σφίγγουν το χέρι και να θέλουν να τους υπογράψει αυτόγραφα. Εδώ εγώ όποτε συναντώ κάποιον που μου λέει ότι έχει παίξει κάποιο παιχνίδι μου χαίρομαι, που σιγά το κατόρθωμα... Είμαι βέβαιος ότι θα μετάνιωσε που του πήρε τόσα πολλά χρόνια να δώσει το παρόν σε ένα παγκόσμιο. Υποθέτω ότι αυτό είχε να κάνει με την μεγάλη συμπάθεια που έχει η ΚΟΑ στον έτερο δημιουργό του Kick Off 2, τον Steve Screech, με τον οποίον δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά. Ελπίζω όμως του χρόνου να είναι και οι δύο παρόντες.Other_Reality είπε:Φαντάζομαι πόσο συγκινημένος θα ένοιωθε και ο Dini, που μετά από τόσα χρόνια ακόμα είναι ζωντανό το "παιδί" του !
:cheers: Αυτό είναι βραβείο Συγχαρητήριαυπάρχει και μια προσωπική αποκάλυψη/έκπληξη γύρω στο 07:25.
Συμφωνώ και επαυξάνω! Συγχαρητήρια και ό,τι καλύτερο εύχομαι Άλκη!!!Kambia είπε::cheers: Αυτό είναι βραβείο Συγχαρητήρια