alkis21 είπε:2 Έλληνες εναντίον 2 Ιταλών στην τετράδα... αντιμετωπίζω το μεγάλο φαβορί στον δεύτερο ημιτελικό. Θα βάλω τα δυνατά μου!
Από ό,τι είδα, ο Άλκης τερμάτισε τελικά 4ος αφού δεν μπόρεσε να επικρατήσει κανενός εκ των δυο Ιταλών της 4άδας, ενώ ο Σπύρος το πάλεψε απέναντι στο θηρίο που ακούει στο όνομα Gianni Torchio στον τελικό και έπεσε με δυο τιμητικές ήττες με 8-7 και 7-6...mike είπε:Πως πανε οι μαχες Ελλαδας-Ιταλιας?Θα επαναληφθει το ηρωικο '40?
"ΟΚ παιδιά είμαι ο 4ος καλύτερος παίχτης στον κόσμο αλλά δεν είναι και πολύ σημαντικό. Εεε επίσης τα τελευταία 8 χρόνια παίζω στις θέσεις 1-4".alkis21 είπε:...έπρεπε να αφοσιωθώ στους τελευταίους αγώνες.. όχι ότι κατάφερα τίποτα, αλλά ΟΚ.
Άλκη και πάλι συγχαρητήρια τόσο σε σένα όσο και στο Σπύρο, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά...alkis21 είπε:Sorry που χάθηκα παιδιά, όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να αφοσιωθώ στους τελευταίους αγώνες.. όχι ότι κατάφερα τίποτα, αλλά ΟΚ. Τουλάχιστον πήρα για τρίτη φορά το βραβείο της καλύτερης άμυνας.
Όπως πάντα περάσαμε μαγικά και αυτό είναι που μας νοιάζει περισσότερο απ' όλα! Ευχαριστώ για την στήριξή σας. Οι κάτοικοι του Voitsberg θεώρησαν μεγάλη τους τιμή που φιλοξένησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο και μας τίμησαν αναλόγως, παραχωρώντας μας το δημαρχείο (!) για τους αγώνες, ενώ παραβρέθηκαν φορείς και τύπος.
Αυστριακοί είναι... (αν και από όσο τουλάχιστον είδα τον Αύγουστο στην Κολωνία, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και οι Γερμανοί το ίδιο θα έκαναν...)pooky(1) είπε:Εύγε στους Γερμανούς.... Τι άλλο να πω......
Ελα ντε!!!! Πολύχρονος Αλκη....εεεε ήθελα να πω συγχαρητήρια. Αυτό που είπες ότι σας παραχώρησαν το δημαρχείο με θλίβει ιδιαίτερα γιατί εδώ δε θα συνέβαινε κατι τέτοιο. Βεβαια δεν έχει σχέση το event αυτό με το lan party του pooky που ηταν τοπικής εμβέλειας αλλά δε βαριέσαι...Shock είπε:"ΟΚ παιδιά είμαι ο 4ος καλύτερος παίχτης στον κόσμο αλλά δεν είναι και πολύ σημαντικό. Εεε επίσης τα τελευταία 8 χρόνια παίζω στις θέσεις 1-4".Ρε συ Άλκη μας δουλεύεις? Αν δεν είναι άθλος αυτός τότε εμείς οι υπόλοιποι εδώ μέσα να πάμε να δώσουμε ένα τέλος στις μίζερες ζωές μας.
Τα συγχαρητήρια θα τα πάρεις θες δε θες.