'Εφυγε" η Μαριάννα Τόλη

LadyNaty

RetroActive
Joined
29 Δεκ 2012
Μηνύματα
580
Αντιδράσεις
648
Η Μαριάννα Τόλη, μία από τους τέσσερις τραγουδιστές που μας εκπροσώπησαν επάξια με το "Μάθημα Σολφέζ" στον Διαγωνισμό της Εurovision το 1977 δεν είναι πια μαζί μας. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει το 2018. Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η στενή της φίλη, δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή. Περισσότερα: https://www.mixanitouxronou.gr/efyge-apo-ti-zoi-i-ithopoios-marianna-toli-symmeteiche-sti-gioyrovizion-me-to-quot-mathima-solfez-quot-toy-chatzinasioy-kai-ascholoytan-energa-me-to-paidiko-theatro. Εδώ η συμμετοχή της στην Eurovision: 

 
Πολυ αγαπητη η Μαριαννα Τολη. Την θυμαμαι (περα απο το Φιλο μας τον Κ.Ο.Κ, την υπεροχη διαφημιση Αιγαιον κτλ) σε καποια παιδικα events στο Μινιον.

Δεν ξερω αν ηταν επιλογη της η ελαχιστη παρουσια της σε τηλεοραση και κινηματογραφο...νομιζω οτι επρεπε να ειχε περισσοτερες εμφανισεις λογω ταλεντου και χαρακτηρα...
 
Φοβερά αδικημένη. Θεωρώ πως λόγω low profile δεν πίεσε για να αυτοπροβληθεί, όμως πραγματικά πιστεύω πως ήταν αντάξια των πολύ μεγάλων ελληνίδων ηθοποιών/διασκεδαστών.
 
Απο τις πρωτες μου μουσικες μνημες...

 
Πολύ συμπαθης φυσικογνωμία!

Αγαπημένη κυριως στο παιδικό κοινό!

Δυστυχως ο καλλιτεχνικος κοσμος γινεται ολοενα και πιο φτωχος...

πριν μερικες μερες ακουγα το τραγουδι απο την εκπομπη ''Ο φιλος μας ο ΚΟΚ''


https://www.youtube.com/watch?v=4lDGM9S31fs





 







 



 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο το τραγουδι για καποιο ακατανοητο λογο το μουρμουραω πολυ συχνα τα τελευταια 30 χρονια :)

Ως παλιος Αμπελοκηπιωτης να παραθεσω και μια εκ των διαφημισεων της Αιγαιο γυρισμενη στη ταρατσα του μικρου Πυργου

 
Ομολογώ ότι αυτή τη διαφήμιση δεν τη θυμάμαι καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ. Εγώ πιο πολύ θυμάμαι αυτή που διασκευάζει το "Two Ladies" από το 'Καμπαρέ":

 
Η παραπάνω διαφήμιση για του "Αιγαίον " ήταν η κλασική. Είχε παίξει πολλά χρόνια θυμάμαι και όλη την γνώριζαν. Η παλαιότερη με φόντο τον πύργο των Αθηνών δεν είχε αυτό το κάτι για να σου τυπωθεί στο μυαλό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...
 
20220525_134908.jpg20220525_134916.jpg20220525_134931.jpg
Συνέντευξη της Μαριάννας Τόλη στην Καθημερινή
Κυριακή 29 Μαΐου 1977
 
Μόνο ο χρόνος? Όλοι μας κυνηγάνε. Η εφορία. Η μαμά μας στην παραλία ("Γιαννάκηηηηη! μην πας βαθιά! Έλα να φας το αυγό σου!"). Οι ξένοι που μας ζηλεύουνε (τι διάολο ζηλεύουνε ποτέ δεν το κατάλαβα). Ο αυστηρός αδερφός της γκόμενας (αυτό στην εποχή μου). Οι δημοσιογράφοι με τα μαρκούτσια αν είμαστε έστω και λίγο σελέμπριτις. Τα θαυμαστά κατορθώματα των προγόνων μας. Οι πολιτικοί για την ψήφο μας. Ε, και ο χρόνος. Γιατί να μη μας κυνηγήσει κι αυτός?
 
  • Sad
Reactions: PT8
Αυτή η παιδική εκπομπή, σχετικά με τους κινδύνους στον δρόμο και τις παραβάσεις του κοκ, ήταν μεγααααλο μάθημα! Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει remake!
Συμφωνω. Αλλα να μην ειναι μονο παιδικη. Να απευθυνεται και στους ενηλικες που ξερουμε καλα τι σοϊ οδικη συμπεριφορα εχουν.
Πεζοι και οδηγοι.
 
Πίσω
Μπλουζα