
Θρήνος - Πέθανε η τραγουδίστρια Χριστιάνα | in.gr
Η Χριστιάνα, που είχε γεννηθεί το 1953, έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο το απόγευμα της Κυριακής, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ
Η ΕΡΑ Σπορ θεωρητικά είναι διάδοχος σταθμός της ΥΕΝΕΔ, η οποία ιδρύθηκε από την Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού. Το 1982 με την πολιτικοποίησή της μετονομάστηκε σε ΕΡΤ2, ενώ το 1987 με τη συγχώνευση των δύο κρατικών φορέων ραδιοτηλεόρασης μετονομάζεται σε Τέταρτο Πρόγραμμα και λίγο αργότερα σε ΕΡΑ 4 αλλάζοντας ριζικά προφίλ, μεταδίδοντας μουσική και ορισμένες αθλητικές μεταδόσεις.Έχω την ανάμνηση από τα τραγούδια της από το κρατικό ραδιόφωνο, μάλλον το 4ο πρόγραμμα (έτσι είχε μετονομαστεί το ραδιόφωνο της πρώην ΥΕΝΕΔ στις αρχές της δεκαετίας του 80).
Το αγαπημένο μου τραγούδι από την Χριστιάνα , ακόμα και σήμερα το λατρεύω.Πολύ στενάχωρη είδηση. Μεγάλωσα με τα τραγούδια της. Μου άρεσει η φωνή της και γενικά η παρουσία της.
Χριστιάνα - Τι να μας κάνει η νύχτα (1980)
Και για μένα αυτό είναι.Το αγαπημένο μου τραγούδι από την Χριστιάνα , ακόμα και σήμερα το λατρεύω.