Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.457
Ολα άρχησαν λίγο μετά την πρωτοχρονια. Το 360 ενος φίλου μου έβγαλε τα 3 δαχτυλιδάκια του θανάτου. Εντάξει, δεν το μεταχειριζόταν σωστα... Μετά από μία εβδομάδα έγινε το ίδιο με το 360 ενός άλλου από την παρέα μου. Εντάξει, είχε την παλία motherboard (αλλάξαμε thermal paste και ζωντανεψε, για λίγο όμως, ψόφησε πάλι). Πριν απο λίγες μέρες έβγαλε error-74 και το 360 του αδερφου του φίλου που αναφερα στην αρχή... ο οποιος είχε το falcon board (αυτο εχω κι εγώ) και δεν μπορω να πώ οτί το έλιωνε κιολας (πλάκα-πλακα ειχαν 2 ΧΒΟΧ στο σπίτι και τώρα δεν λειτουργει κανένα)....
Και δεν τελειώνει εδώ. Μολις χθες έμαθα ότι καηκε και το PS3 (ναι καλά διαβάσατε, το ΠΙ-ΕΣ-ΤΡΙΑ!) ενός άλλου φίλου από την παρέα... Τωρα τα μόνα μηχανήματα που είναι ζωντανά στην παρέα ειναι το 360 που εχω εγώ και 2 Wii (το ενα ειναι δικό μου)
Δεν ξέρω, αλλα τώρα τελευταια ψιλοφοβάμαι να πατήσω το ON.
Και δεν τελειώνει εδώ. Μολις χθες έμαθα ότι καηκε και το PS3 (ναι καλά διαβάσατε, το ΠΙ-ΕΣ-ΤΡΙΑ!) ενός άλλου φίλου από την παρέα... Τωρα τα μόνα μηχανήματα που είναι ζωντανά στην παρέα ειναι το 360 που εχω εγώ και 2 Wii (το ενα ειναι δικό μου)
Δεν ξέρω, αλλα τώρα τελευταια ψιλοφοβάμαι να πατήσω το ON.