Z ZX_Speccy RetroNoob Joined 17 Νοέ 2019 Μηνύματα 2 Αντιδράσεις 1 18 Ιουλ 2022 #1 Γεια σε ολους!ειμαι ο ZX Spectrum και ειχα καιρο να μπω στο φορουμ ,δοκιμασα να συνδεθω με το παλιο μου λογαριασμο αλλα δε με αφηνε,προσπαθησα να ανακτησω αλλα παλι..αναγκαστηκα να κανο αυτον εδω.Μπορει καποιος admin να βοηθησει?Ευχαριστω!
Γεια σε ολους!ειμαι ο ZX Spectrum και ειχα καιρο να μπω στο φορουμ ,δοκιμασα να συνδεθω με το παλιο μου λογαριασμο αλλα δε με αφηνε,προσπαθησα να ανακτησω αλλα παλι..αναγκαστηκα να κανο αυτον εδω.Μπορει καποιος admin να βοηθησει?Ευχαριστω!
Always Somewhere Immense Cult RetroFigure Joined 9 Νοέ 2019 Μηνύματα 4.925 Αντιδράσεις 12.184 18 Ιουλ 2022 #2 Welcome back @ZX_Speccy (ZX Spectrum) Αν είχες πολλά χρόνια να μπεις ίσως και να έχει διαγραφεί ο λογαριασμός ή ίσως να είναι και ανενεργός και να θέλει ενεργοποίηση απο τους Admin. Έκανα μια ενημέρωση στον @AEON και σίγουρα μόλις το δει θα σε βοηθήσει σχετικά με τον παλιό σου λογαριασμό. ZX 4 Ever!!
Welcome back @ZX_Speccy (ZX Spectrum) Αν είχες πολλά χρόνια να μπεις ίσως και να έχει διαγραφεί ο λογαριασμός ή ίσως να είναι και ανενεργός και να θέλει ενεργοποίηση απο τους Admin. Έκανα μια ενημέρωση στον @AEON και σίγουρα μόλις το δει θα σε βοηθήσει σχετικά με τον παλιό σου λογαριασμό. ZX 4 Ever!!
Z ZX_Speccy RetroNoob Joined 17 Νοέ 2019 Μηνύματα 2 Αντιδράσεις 1 18 Ιουλ 2022 #3 Σε Ευχαριστω πολυ διοτι ειναι περιεργο να μην εχω τον παλιο μου λογαριασμο !να σαι καλα!
AEON Retromaniax Founder Διαχειριστές Joined 6 Ιαν 2006 Μηνύματα 1.898 Αντιδράσεις 2.125 20 Ιουλ 2022 #4 Δες το pm που σου έστειλα. Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά έχω την μητέρα μου στο νοσοκομείο και τρέχω.
Δες το pm που σου έστειλα. Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά έχω την μητέρα μου στο νοσοκομείο και τρέχω.