Εύκολο launch Windows 9x games μέσω RetroArch (η καλύτερη μέθοδος που εχω μέχρι στιγμής).

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Imgema
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
φίλε για τσέκαρε αυτό eXoWin9x
To έχω κατεβάσει ήδη όλο πριν το αναφέρει λίγο πιο πάνω ο Wally :p :p

Τεράστιο project, αναμένω και τις υπόλοιπες χρονιές.

Tι σύμπτωση να εμφανιστεί ενώ αποφάσισα να κάνω κάτι παρόμοιο για τον εαυτό μου (σε μικρότερη κλίμακα προφανώς).

Δεν το έχω σετάρει, πιο πολύ για να έχω τα αρχεία το κατέβασα και μετά τα στήνω μόνος μου με τα δικά μου standards (είμαι ψυχαναγκαστικός με τα media files).

Τελευταία επεξεργασία:
lol συγνώμη. (και απο @Wally !) δεν το είδα - είδα το topic απο 2η σελίδα ...

Δεν το έχω σετάρει, πιο πολύ για να έχω τα αρχεία το κατέβασα και μετά τα στήνω μόνος μου με τα δικά μου standards (είμαι ψυχαναγκαστικός με τα media files).

τουλάχιστον μπορείς να διαγράψεις παιχνίδια που δεν είναι του γούστου σου να παίζεις ;
πολύ πράγμα, όντως εκεί..

πολύ πράγμα, όντως εκεί..
Nαι γιατί το concept είναι μία ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη, δεν ξεχωρίζουν τα καλά από τα κακά. Εγώ το κατέβασα γιατί έχω άδειους εξωτερικούς δίσκους και πρόσφατα έβαλα και 300ρι internet οπότε δεν με χαλάει να κρατήσω και εγώ ένα database (μαζί με backup).

Σαν setup δεν με ενδιαφέρει τόσο για να το χρησιμοποιώ, ποτέ δεν με καλύπτουν setup φτιαγμένα από τρίτους. Το συγκεκριμένο ναι μεν λειτουργεί αλλά δεν έχει την συνέπεια που θέλω.

Πχ, το πιο απλό που παρατήρησα είναι ότι κάποια παιχνίδια έχουν box art στο main menu ενώ άλλα έχουν screenshots. Λεπτομέρεια θα μου πεις αλλά όπως είπα, είμαι ψυχαναγκαστικός. Και αν ένα game δεν έχει box art φτιάχνω δικό μου η κατεβάζω κάποιο fan made η έχω κάποιο template art για αυτήν την περίπτωση. Τα screenshots όμως πάνε αλλού.

Συν το ότι το launchbox δεν μου αρέσει σαν frontend, ειδικά οι εκδόσεις των τελευταιων 5-6 χρόνων.

Εξαιρετικό σαν database και πολύ ενδιαφέρον να το εξερευνήσω, να δω πως λειτουργεί και να πάρω ιδέες. Αλλά προσωπικά προτιμώ να χρησιμοπιώ σαν "main" κάτι που να το έχω στήσει και επιμεληθεί εγώ ο ίδιος εφόσον μπορώ να το κάνω και έχω την όρεξη και τον χρόνο.

• Like
Reactions: xc8
Πίσω
Μπλουζα