Olorin είπε:
Καλά, δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, πάντα έτσι ήταν. Οι διάδρομοι ήταν ανέκαθεν πιο πήχτρα κι από κλαμπ της Παραλιακής Σαββατόβραδο του Αυγούστου. Τώρα γιατί δεν βρίσκουν μεγαλύτερο χώρο... τι να σου πω...
Το ιδιο εγινε και για σχεδον δυο χρονιες στο comic con, αλλα προκειμενου να ικανοποιησουνε τους επισκεπτες και ενδιαφερομενους, επεκταθηκε πολυ το San Diego Convention Center. Στην E3 ενω αυξανεται το ενδιαφερον, και η συνολικη επισκεψιμοτητα, απλα κανουν πολυ πιο δυσκολο να μπορεσει καποιος να μπει στην εκθεση. Πραγμα ηλιθιο αν σκεφτεις το τι κερδος θα ειχαν εαν ηταν ανοιχτο σε ολους και σε καλυτερες συνθηκες.
Olorin είπε:
Τι εννοείς; Δεν ξέρω αν αλλάξαν πολιτικές, αλλά για τις συνεντεύξεις Τύπου, συνήθως τις προσκλήσεις μας τις έστελνε βδομάδες πριν η εκάστοτε εταιρεία...
Αν δεν εισαι καποιος "μεγαλος", σε φαση nintendo/sony/microsoft η ign/gamespot κτλ περνεις δυσκολα προσβαση για τις δυνατες παρουσιασεις, οπως πχ της microsoft. Παρεπιπτωντος, ειναι μολις ενα ατομο ανα εταιρια/σελιδα/υπηρεσια οπου εκπροσωπει, η δηλωση εχει καθε χρονο ολο και περισσοτερα κριτηρια, και οι θεσεις ειναι ακομα πιο περιορισμενες. Εμεινε πολυς κοσμος απεξω λογο της υπερκαλυψης που εγινε φετος σε χρονο ρεκορ..
Τωρα, δεν παρακολουθησα πολυ το τι ανακοινωθηκε, αλλα θελω να πω τις εντυπωσεις μου για το Killer Instinct.
Καταρχας ειναι πολυ αγαπημενη σειρα και το περιμενα παρα πολλα χρονια.
Ε λοιπον αυτο το πραγμα που ειδα ειναι απαισιο. Πηρανε την απαισια αισθητικη απο το street fighter iv, τιτλος που δεν μου αρεσει
καθολου και κανανε τους χαρακτηρες σαν τετραπληγικους μεγαλαγμενους. Καμια σχεση με το ωριμο και σκληρο παιχνιδι, μιξη του eternal champions και mortal kombat που ζησαμε και αγαπησαμε.
Προφανως και ειδανε το ποσο μαρουλι εχει το street fighter iv και απλα πατανε στην ιδια συνταγη. Δυστηχως ετσι, ακομα μια σειρα θυσιαζεται στο βωμο του ευκολου χρηματος οπως και τοσα αλλα..