Ζήνα - Xena: Warrior Princess (TV Series 1995-2001)

Ελεφαντα κοψε κατι φιλε μια χαρα ειναι οι γυναικες.Καμια δεν χοντρυνε ισα ισα μια χαρα διατηρουνται και την lawless την ειδαμε και στον σπαρτακο που λεει και ο Michel παραπανω και ηταν μια χαρα.
 
Λορένα είπε:
τις εβλεπα και τις δυο σειρες (Ηρακλη και Ζηνα), με ευχαριστηση.
Τις συμπαθουσα και τις δυο κοπελες, την καθεμια για τα χαρισματα της.

Στην ιδια σειρα εκανε εντονη την παρουσια της μια αλλη ξανθια κακια. Η Καλλιστω νομιζω.. και ο μονιμα χαζουλης πολεμιστης με την καλη ψυχη.

Απο καποιον κυκλο και μετα που η Γαβριελα εμπλεξε με τον θεο του κακου (δεν θυμαμαι και πως τον λεγαν) και γεννησε την κορη της την Ελπιδα, αρχισε λιγο να σοβαρευει το πραγμα.

Προς το τελος ειχα αρχισει να χανω την μπαλα. Θυμαμαι μια καταρα με νεκρες αμαζονες, που η Ζηνα αφου τις ειχε σκοτωσει (χρονια πριν) τωρα κληθηκε να ελευθερωσει τις ψυχες τους. Επεισοδια πιο δραματικα και μυστηριωδη που ξεφευγαν απο τα αναλαφρα και με δοσεις χιουμορ των πρωτων χρονων της σειρας.

Πιο περα χαθηκα εντελως.. : η Ζηνα γεννησε μια κορη, πρεπει να επεσαν σε υπνο βαθυ για χρονια (Ζηνα και Γαβριελα) σαν ωραιες κοιμωμενες. και πρεπει να βρισκονταν σε ενα ηφαιστειο, και ξυπνησαν και δεν ειχε περασει μερα πανω τους, οταν η κορη αυτη ενηλικιωθηκε ( ενω ο χαζουλης ηταν γερος πια και αυτος που οδηγησε την κορη στο σημειο που βρισκονταν) και πορευονταν ολες μαζι. Εκει αρχισα να ξενερωνω

Το τελος δεν το ειχα δει.

Εκτος απο την αρχαια Ελλαδα, ειχαν φτασει και την Αγγλια (εκει εγινε η συναντηση με τον κακο θεο), και πηγαν και στην την Κινα. Ενω ειχε κανει εμφανιση και ο Ιουλιος Καισαρας, σε αρκετα επεισοδια
2 "Λορένες" δημοσιεύσεις ?? :p

perlastar:
Δεν έχει να κάνει με τα κιλά τόσο,όσο με το όλο παρουσιαστικό(όπως είπες,θελω να γίνω κάτι που δε μπορώ)και τα μάτια της μου βγάζανε μία μεγάλη αντιπάθεια(Γαβριέλλα),αν δεν ήταν γυναίκα θα ήθελα να τη δείρω χεχε.
 
Σωστά Λορένα, η Καλλιστώ ήταν, πολύ κακιά σαν χαρακτήρας, αλλά σαν γυναίκα εγώ προσωπικά την έβρισκα πιο ωραία και από τις δύο πρωταγωνίστριες. Εδώ σε φωτογραφία από τη σειρά:

kallisto.jpg

Ναι, η Ζήνα έπρεπε να μείνει έγκυος για να καλυφθεί η εγκυμοσύνη της Lawless, η οποία μετά γέννησε ένα αγοράκι. :)

Ελέφαντα, μα τι σκληρός κριτής που είσαι βρε παιδί μου :p Τις έχω δει τις φωτογραφίες που λες, αλλά κι άλλες, καλά σου λέει ο Metalcandyman, μια χαρά είναι οι γυναίκες! Πολλές στην ηλικία τους θα εύχονταν να είναι σαν κι αυτές.
 
Εγω οταν πετυχαινα ειτε Ζινα, ειτε ηρακλη συνηθως το εβλεπα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Perla ευχαριστουμε για την παρουσιαση!!Αν και δεν με χαλαγε η Ζηνα ημουν fan Γαβριελλας :wub: Κορυφαια και η Καλλιστω αλλα και πολλες guest που επαιζαν στην σειρα,αγνωστες μεν κουκλες δε!:dribble:
 
Δε λέω για πώς είναι οι ηθοποιές τώρα, λέω για τότε και για τη συγκεκριμένη φωτογραφία της wikipedia.

Αλλά η κακίστη Καλλιστώ (πρώτη φορά την είδα, και την άκουσα, δεν παρακολουθούσα τη σειρά), μάλιστα. Πολύ πιο μανούλι από τις άλλες. Το λέει εξ άλλου και τ' όνομά της πως ήταν η ομορφότερη. Συνήθως οι κακές είναι γκόμενες, κι έχουν καλύτερο γούστο στο ντύσιμο (ή στο γδύσιμο) σε αντίθεση με τους άντρες κακούς που είναι κακάσχημοι και με το που τους βλέπεις ξέρεις ότι είναι κακοί. Πολύ κακοί. Και ηλίθιοι, γι' αυτό ο ήρωας θριαμβεύει στο τέλος.
 
Σ'ευχαριστώ Angel :)

Ελέφαντα, χαίρομαι που συμφωνούμε για την Καλλιστώ, αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα για τους άντρες κακούς :p Οκ, σε αρκετές περιπτώσεις είναι άσχημοι, αφού αυτό χρειάζεται για να συμπαθήσουμε περισσότερο τον καλό ήρωα, και για να ταυτίσουμε το καλό με το ωραίο κι όλα τα θετικά γενικώς και το κακό με το άσχημο κι όλα τα αρνητικά, αλλά σε άλλες τόσες περιπτώσεις έχω δει κακούς που να είναι και γοητευτικοί και πανέξυπνοι (κι ομολογώ ότι σε τέτοιους κακούς έχω μία αδυναμία, περισσότερο από τους καλούς ήρωες). Παράδειγμα, ο Kevin Smith που ανέφερα ήδη, ο οποίος υποδύθηκε τον Άρη σε Ζήνα και Ηρακλή. Και το ότι συνήθως χάνουν στο τέλος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ηλίθιοι. Αφού όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να κερδίσει ο καλός!
 
angel_grig είπε:
Κορυφαια και η Καλλιστω αλλα και πολλες guest που επαιζαν στην σειρα,αγνωστες μεν κουκλες δε!:dribble:

Πες τα ρε αγορι μου..... :D

+1 :thumbup:

Οχι βεβαια οτι με χαλαγαν και οι δυο βασικες πρωταγωνιστριες... :flower:

Απο την μια η Ζηνα....ψηλη,νταρντανα,δυναμικη....Γυναικαρα με τα ολα της!!!!:dribble:

Και απο την αλλη η Γαβριελα...κοντουλα,σκερτσοζα,ναζιαρα....Γυναικακι λεπτεπιλεπτο και φινο!!! :flower:

Ειδικα δε οταν εκοψε και το μαλλι.... ηταν να την πιεις στο ποτηρι!!!!!!
smiley-eatdrink009.gif
"]
smiley-eatdrink009.gif
[/url]

Perla.....εγραψες παλι!!!! :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμαμαι τη σειρα με τη Ζηνα, απλα μου αρεσε το ξυλο που εδινε στους κακους...

από τη Ζηνα και τη Γαβριελα μου αρεσε περισσοτερο η Ζηνα...

τιτλοι εναρξης της σειρας, α' περιοδος


Θυμηθηκα κι ενα περιστατικο με ενα συμμαθητη μου σε μια ταξη του Γυμνασιου. Παιζαμε κυνηγητο στην ταξη και το αγορι σε καποια φαση με επιασε απο τη μεση, του ανταποδωσα χτυπημα στην πλατη με τον αγκωνα...και μετα με φωναζε ''Ζηνα'' οπως λεγεται η ηρωιδα της ομωνυμης τηλεοπτικης σειρας. :tongue:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το δειχνει ξημερωματα γυρω στις 4 στο star και μετα δειχνει ηρακλη ολες τις μερες
 
Πίσω
Μπλουζα