xaindsleena
RetroNoob
- Αντιδράσεις
- 6
Τελευταία επεξεργασία:
Aν δεν βγάλεις άκρη τότε από να την αφήσεις έτσι, βρες μια τηλεόραση crt ίδιας ίντσας και μετά πάρε ένα pandora box με έναν αντάπτορα jamma to scart για να είναι λειτουργική με χιλιάδες παιχνίδια.Την λύση του να μπει LCD την αποκλείω. Θα προτιμήσω είτε να επισκευαστεί (αν παίρνει επισκευή) ή να μπεί άλλο crt monitor. Διαφορετικά θα μείνει έτσι
Pandora box έχω στη δική μου (αυτή από το πλιάτσικο) και παίζει τέλεια. Αλλα όπως είπα, με LCD οθόνη. Πριν μερικά χρόνια πετάξαμε και τις τελευταίες 20" CRT οθόνες. Ακομα και να είχα καβατζάρει μία, θα ηταν και παλι μικρή σε μέγεθος. Θα είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς CRT τηλεόραση >=26 ίντσες για να μπει εκεί μεσα. Και μάλιστα σε καλή κατάσταση. Παντως καταλαβαίνω το φίλο που δε θελει να βαλει LCD, καθώς θελει την ορίτζιναλ αίσθηση που προσφέρει η CRT TV.Tο Pandora box είναι plug and play στη jamma έκδοση. Για το raspberry επέτρεψε μου να διαφωνήσω, γιατί πρέπει να ορίσεις αρκετές παραμέτρους για να λειτουργήσουν σωστά τα κουμπιά και τα joysticks (πρέπει να γνωρίζεις τι να κάνεις).Άσε που ένα raspberry 3 με την πλακέτα scart κοστίζει παραπάνω από ένα pcb Pandora box με 2.500 παιχνίδια.
Δύσκολο να βρεθεί κάποιος τεχνικός σήμερα με πείρα σε crt για να αναλάβει.sorry απο μένα, δεν υπάρχει τίποτα , ο φίλος μου ήξερε κάποιον αλλά έχει βγεί σύνταξη πριν πολλά χρόνια...
H καμπίνα που έχει μοιάζει να έχει 28 ίντσες οθόνη (μπορεί να κάνω λάθος). Πάντως, αν θέλει μπορώ να του χαρίσω μια καθοδικού σωλήνα Philips που έχει φοβερή εικόνα.
Μισό! Η καμπίνα φαίνεται να εχει ίδιο πλάτος με τη δική μου. Μπρεί η οθόνη να είναι 18", όμως έχει μεγάλο ψεύτικο αυτοκόλλητο bezel πανω στο τζάμι για να επικαλύψει το μικρό μεγεθος της οθόνης. Αν αφαιρέσεις το τζάμι, λογικά θα δεις μπόλικο κενό στα πλαινά της οθόνης. Πιστεύω ότι θα χωράει μεγαλύτερη, αρκεί να βρεις. Ισως τελικά με μία 20'αρα CRT οθόνη να κάνεις δουλειά (μιας και λες ότι τρέχεις MAME).Η καμπίνα ειναι Jamma και την δουλευα με J-PAC ΚΑΙ MAME
Η οθόνη ειναι 18 ίντσες (48 cm διαγώνιος) δυστυχώς, οπότε λογικά δεν θα παίνει μεγαλύτερη οθόνη.
Προβολή συνημμένου 288747