Ζητειται demo του Shadow of the Beast 2 για SegaCD

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.581
Αντιδράσεις
1.731
Το Shadow of the Beast 2 ειχε κυκλοφορησει για το Sega CD και πριν απο αυτο ειχε κυκλοφορησει και cd με το ντεμο του παιχνιδιου.


Εχω παιξει το παιχνιδι, αλλα για συλλεκτικους λογους, θελω να το κατεβασω και να δω και το ντεμο. Το παραξενο ειναι οτι το εχω βρει 2-3 φορες στο archive.org και το εχω κατεβασει αλλα τυχαινει και δεν ειναι το ντεμο, σε αντιθεση με ο,τι λεει, αλλα το ιδιο το παιχνιδι ολοκληρο!! Φτου κακα πειρατεια.

Δεν εχω βρει καποιο αλλο σαιτ που να δινει το ντεμο για κατεβασμα. Μηπως τυχαινει να εχει κανενας κατεβασει το ντεμο, και αν ναι απο που;;;
 
Δεν υπαρχει στις databases των Redump, TosecIso και Trurip.

Εδω αναφερεται οτι περιεχει ολα τα tracks του πληρους παιχνιδιου εκτος απο ενα και ετσι δεν ειναι σιγουρο ποσο απο το πληρες παιχνιδι περιεχεται στο cd...

Οντως απο εδω εχει 14 tracks, ενω το πληρες cd εχει 15.

Συνεπως θα ελεγα οτι αυτο που εχεις βρει ειναι σωστο.
 
Ειχα κατεβασει ενα αλλο image λεγομενο ως demo απο το archive με 14 tracks. Αλλα παιζοντας το, ειδα οτι ειναι ολοκληρο το παιχνιδι, το οποιο τερματισα! Ειχα κατεβασει και αυτο που παραθετεις, αλλα βλεποντας το μεγεθος, καταλαβα οτι δεν ειναι ντεμο αλλα και παλι ολοκληρο το παιχνιδι.

Παρατηρησα το εξης: οπως λεει εκεινο το σαϊτ, για ενα εξισου μυστηριωδες ντεμο του Microcosm "it does seem to contain the full game". Εικαζω οτι υπηρξαν καποιες περιπτωσεις που για καποιο λογο (λαθος?) ειχαν κυκλοφορησει καποιοι δισκοι που πιθανοτατα ηταν ημιτελεις εκδοσεις των παιχνιδιων πριν την κυκλοφορια τους, που δημοσιευτηκαν και καλα ως "ντεμο".
 
Εφοσον ειναι trade only (δηλ. για τον ειδικο τυπο ή για retailers για να δουν αν θελουν να πουλανε το παιχνιδι κλπ) δεν θα ηταν προβλημα να ειναι το πληρες ή σχεδον πληρες παιχνιδι.

Πως και εχεις κολλησει με το demo;
 
Α μαλιστα, δεν ηξερα οτι αυτο σημαινει trade only για να ειμαι ειλικρινης!! Θα ελεγα οτι λυθηκε το μυστηριο.

Κολλησα καθαρα για συλλεκτικους λογους. Δηλαδη στο φακελο με τις εκδοσεις των Shadow of the Beast που εχω, μαζι με τα σκαναρισμενα manuals, box artwork κλπ, θα ηθελα να εχω και τα σχετικα demo εφοσον υπαρχουν. Και η συγκεκριμενη περιπτωση μου φανηκε παραξενη, καθοτι δεν ηξερα τι σημαινει trade only.
 
Πίσω
Μπλουζα