Ζωάκια που έμεναν στα δέντρα!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας olga85
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

olga85

RetroNoob
Αντιδράσεις
3
Θυμάται κάποιος ένα παιδικο με κάτι ζωάκια που ζούσαν στα δέντρα; Κάποια πετούσαν κιόλας αν θυμάμαι σωστά. Το έχει στο New channel; New Tempo;Δεν θυμάμαι πώς λεγότανε εκείνη την περίοδο. Ευχαριστω πολύ.

Little Flying Bears ;

Ή ίσως Kissifur;

Αν βοηθάει, αυτά είναι τα κινούμενα σχέδια που έπαιξαν στο New Channel/Tempo μεταγλωττισμένα (αυτά με υπότιτλους είναι άλλη ιστορία).

Το πρόβλημα είναι ότι κινούμενα σχέδια με ζωάκια που ζουν σε δάση υπάρχουν πολλά, αλλά σε αυτά τα κανάλια κανένα.

Επίσης, ίσως οι φωτεινούληδες;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν είναι κανένα από τα παραπάνω. Τα δύο πρώτα δεν τα θυμόμουν. Τους φωτεινουληδες τους θυμάμαι καλά.

Θυμάσαι τίποτα άλλο από αυτά τα ζωάκια; Τι είδους ζώα ήταν; Τι χρώματα; Ποια ήταν η υπόθεση; Τα ζώα προστάτευαν το δάσος; Είχαν απλώς τυχαίες περιπέτειες; Υπήρχαν κακοί; Ήταν ένα κινούμενο σχέδιο φαντασίας για τη μαγεία; Ήταν παρόμοιο με άλλο cartoon; Το στυλ κινουμένων σχεδίων έμοιαζε αμερικανικό, ιαπωνικό ή κάτι άλλο; Το είδες μεταγλωττισμένο ή με υπότιτλους; Πάντα υπάρχει περίπτωση να ήταν όντως στο New/Tempo αλλά δεν είναι καταχωρημένο. Αν ήταν μεταγλωττισμένο, θυμάσαι τίποτα από τις ελληνικές φωνές;

@Νorthstar: Kissifur; Που το θυμηθηκες... :) Φοβερο!

Μηπως ειναι τα Λαστιχενια Αρκουδακια;

Ευχαριστώ. Και ναι, οι Gummy Bears είναι πολύ πιθανοί υποψήφιοι, μία από τις πολλές πιθανότητες που έχω στο μυαλό μου. Ζουν σε ένα δέντρο και, παρόλο που δεν πετούν ακριβώς, πηδούν πολύ ψηλά που είναι σχεδόν το ίδιο. Γι' αυτό ρώτησα αν έχει να κάνει με μαγεία ή τουλάχιστον ποια είναι η υπαρξιακή τους αναζήτηση. Δεν νομίζω ότι αυτό έπαιξε στο New ή στο Tempo, αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να εξεταστεί κάθε πιθανότητα.

Πίσω
Μπλουζα