Ζωγραφίζατε σε πέτρες από τη θάλασσα?

Perseas

Retro Member
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
123
Αντιδράσεις
28
Πάω σήμερα σε ένα φιλικό σπίτι και βλέπω μια πέτρα από τη θάλασσα ζωγραφισμένη σαν σπίτι και ΜΕΝΩ! Είχα ξεχάσει πόσες πέτρες ζωγράφιζα πιτσιρικάς, όσο με βοηθούσε το σχήμα.

Είχα φτιάξει καραβάκια, αυτοκινητάκια, σπίτια, πρόσωπα. Μαρκαδόροι, νερομπογιές, πινέλα χαμός. Θυμάμαι αμυδρά ένα αυτοκινητάκι μου είχε βγει τόσο πετυχημένο που το είχα και για παιχνίδι.
 
Ναι ναι! Θυμάμαι μια ξαδερφή μου να επιστρέφει από διακοπές και μαζί με τα υπόλοιπα(αστερίες, κοχύλια κλπ.) να έχει και κάποιες πέτρες "για ζωγραφική". :cool:
 
Μόνο μία φορά προσπάθησα αλλά ήταν τόσο άθλιο το αποτέλεσμα που δεν προσπάθησα ποτέ ξανά,ήθελα να φτιάξω ένα καράβι (ξύλινο) στη θάλλασα με πουλιά (μαύρα,είχε τελειώσει το λευκό) από πάνω αλλά λόγω του κουνήματος του αυτοκινήτου στην επιστροφή (από την παραλία που βρήκα τη πέτρα) (βιαζόμουν να δημιουργήσω βλέπετε!) το τελικό αποτέλεσμα έμοιαζε πιό πολύ με μία επιπλέουσα σκατ**λα με μύγες από επάνω! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι ! Με τέμπερες και στο τέλος το πέρναγα και με ειδικό σπρέι που το αδιαβροχοποιούσε.
 
Eγω ζωγραφιζα πανω σε πετρες τοπια με θαλασσα, προσωπακια κ.α μετα εβαζα μανω για να γυαλιζει.
 
Ναι, μ αρεσει παρα πολυ! Ακομα τις κανω με τεμπερα και μετα απο πανω περναω ενα βερνικι :)
 
Αυτό ήταν χόμπυ της αδερφής μου. Έπαιρνε τα χρώματα και έφτιαχνε λουλούδια κυρίως αλλά και σπιτάκια ήλιους κ.α.
 
Μια σχεση μου πριν χρονια ειχε τρελα μαυτο το πραγμα.Ολο το σπιτι της ηταν γεματο με πετρες που ειχαν ζωγραφιες πανω απο προσωπα,σπιτακια,χωριουδακια,δαση και οτι αλλο μπορει να φανταστει καποιος.
 
Πίσω
Μπλουζα