Ζωδιακή Πέτρα. Η μεγαλύτερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ.

Να προσθέσω ότι κάποια επεισόδια της Ζωδιακής Πέτρας φαίνεται να μην έχουν σχεδιαστεί από τον Ντε Βίτα, αλλά από κακούς σχεδιαστές! Μάλλον ο Ντε Βίτα δεν προλάβαινε τις ημερομηνίες για να βγαίνουν οι ιστορίες κάθε βδομάδα στα Τοπολίνο και έδωσε επεισόδια σε άλλους! Αυτά είναι τα επεισόδια #7-Δίδυμοι, #9-Καρκίνος, #10 Ταύρος, και #11-Κριός!

Επίσης κάτι συγκινητικό είναι ότι ο τίτλος στο εξώφυλλο στα Ελληνικά είναι απίστευτα τέλειος, ώστε υποθέτω τον σχεδίασε ο ίδιος ο Ντε Βίτα ειδικά για τους Έλληνες αναγνώστες! Μπορείτε να ψάξετε και για ξένα εξώφυλλα αν θέλετε να συγκρίνετε!

Ας προσθέσω εδώ και για το Σπαθί των Πάγων, ότι στην νέα έκδοση δεν έχει την συμβουλή του Γιορ στην τελευταία σελίδα, ενώ πολύ λάθος είναι που γενικά κόβουν τις πρώτες σελίδες των ιστοριών, ώστε να μη φαίνεται πως βγαίνανε σε επεισόδια! Ουσιαστικά σακατεύουν την ιστορία! Όσοι δηλαδή θυμάστε την έκδοση των Αγώνων του Αργκαάρ στο Μίκυ Μάους, θα θυμάστε την πρώτη μπλε σελίδα στο Α Μέρος και την πρώτη σελίδα στο Β Μέρος με τον Γκούφυ καβάλα στον ελέφαντα!
 
Οι γνωσεις σου στο αντικειμενο με εκπλησσουν συνεχως...
 
Ευχαριστώ! Και να σκεφτείς τα πιο πολλά είναι επειδη είμαι παρατηρητικός! :)
 
Πίσω
Μπλουζα