D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 610
Ήταν τέλος Νοέμβρη όταν ξεκινήσαμε με την Kambia τη διαδικασία αναζήτησης θεματολογίας για τα φετινά ημερολόγια του Retromaniax. Ψαχτήκαμε, δημοσκοπήσαμε μέλη διακριτικά, κοιτούσαμε τι μπορεί να μας είχε ξεφύγει όλα τα προηγούμενα χρόνια... κοντολογίς, κάναμε κύκλο γύρω από την ουρά μας (η καθεμιά από τη δική της!
).
Και η αλήθεια είναι ότι -κατά πάσα πιθανότητα- ακόμη θα ψαχνόμασταν, αν δεν ερχόταν ο Dino, σαν από μηχανής θεός να μας δώσει τη λύση! Έτοιμη! Στο πιάτο! (κυριολεκτικά!).
Οπότε, το φετινό ημερολόγιο είναι μια ευγενική χορηγία του αγαπημένου μας Atarian (που μάλιστα δέχτηκε και προσωπικές παραγγελιές! :flower: ) και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χαρείτε! Εγώ, ήδη το έχω κάνει.
Κάντε κλικ εδώ!
Χρόνια πολλά σε όλους!

Και η αλήθεια είναι ότι -κατά πάσα πιθανότητα- ακόμη θα ψαχνόμασταν, αν δεν ερχόταν ο Dino, σαν από μηχανής θεός να μας δώσει τη λύση! Έτοιμη! Στο πιάτο! (κυριολεκτικά!).
Οπότε, το φετινό ημερολόγιο είναι μια ευγενική χορηγία του αγαπημένου μας Atarian (που μάλιστα δέχτηκε και προσωπικές παραγγελιές! :flower: ) και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χαρείτε! Εγώ, ήδη το έχω κάνει.
Κάντε κλικ εδώ!
Χρόνια πολλά σε όλους!