Η Ώρα των Πολυ-Επιλογών (Time Channel)

ybulbu

RetroN00b
Joined
26 Νοέ 2009
Μηνύματα
26
Αντιδράσεις
28
Για πολλά χρόνια το Time Channel της Θεσσαλονίκης, που έχει τηλεπωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο, παρουσίαζε αποκλειστικά μια εκπομπή δική του με τίτλο:

"Η Ώρα των Πολυ-Επιλογών" με τον Πόλυ Γεωργιάδη

και με φόντο ένα ρολόι. Ο τύπος αυτός ήταν ένας φευγάτος διαφημιστής που, προκειμένου να πουλήσει αράβικα τουμπερλέκια, έλεγε το εξής μαγικό:

"Αγοράστε 4 τουμπερλέκια, βάλτε από πάνω κι ένα κρύσταλλο κι έχετε το πιο μοδάτο τραπεζάκι στο σαλόνι σας!!!"

ή, προκειμένου να μας δείξει τη χρησιμότητα μιας ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής με μπαταρίες, άφηνε γένια και ξυριζόταν μέσα στο αυτοκίνητο βλέποντας στον καθρέφτη που είναι στη μέση. Μοναδικός και σε άλλα κορυφαία προϊόντα, όπως πχ το ποδομασάζ. Απίστευτη ευφράδεια και πάντα με ένα μακάριο χαμόγελο. Είχε μαζί του και μια τύπισσα που έκανε την ειδήμονα στα πάντα.

Τη θυμάται κανείς την εκπομπή αυτή; Δεν πρέπει να την παίζει πλέον (και πάρα πολύ κράτησε, να βλέπεις για πάνω από 10 χρόνια τα ίδια επεισόδια). Είναι από τα πιο cult που έβγαλε η ελληνική τηλεόραση στο είδος. Αν θυμάστε ατάκες κλπ, γράψτε! Δυστυχώς, δε βρήκα κάτι στο youtube.

ΥΓ: Δεν ήξερα ποια είναι η πιο κατάλληλη ενότητα, οπότε το έβαλα χύμα. Νομίζω πως είναι πολλές οι παρόμοιες εκπομπές που έμειναν στο μάτι, οπότε αξίζει να γίνει ενότητα τηλεπωλήσεων.
 
Μεγάλη μορφή και απορίας άξιο πώς σκαρφιζόταν όλους αυτούς τους αυτοσχεδιασμούς και τις ατάκες για να κάνει πιο ελκυστικά τα προϊόντα. Θυμάμαι προωθούσε κάτι κατσαρόλες και σε μια στιγμή οίστρου άρχιζε να φωνάζει "κοιτάξτε τις πώς γυαλίζουν!" Στο YouTube έχουν ανέβει κάποια βιντεάκια εκπομπών, πραγματικά καλτ κατάσταση. Βάζω ένα λινκ εδώ και στο κανάλι αυτό θα βρείτε κι άλλα βίντεο με τον κύριο Πόλυ

Κάποια στιγμή το 2009 ήμουν καλεσμένος σε γάμο του οποίου η δεξίωση έγινε σε ένα μεγάλο κέντρο στο Δερβένι Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι ο μαιτρ ήταν ο κύριος Πόλυς! Κατεύθυνε τα γκαρσόνια, τακτοποιούσε τους καλεσμένους κτλ.
 
Πίσω
Μπλουζα