Η Βibi-Bo στην εξοχή! (ηχητικό υλικό)

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.665
Αντιδράσεις
1.379
H εταιρία Hasbro για άλλη μια φορά, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας να μας δοθεί η έγκριση ως Retromaniax για το σκανάρισμα του ημερολογίου “Η ΒιΒιΒο στην εξοχή” και την ψηφιοποίηση της κασέτας που το συνόδευε.

Κάνοντας λοιπόν δεξί κλικ στις εικόνες και στην συνέχεια αποθήκευση έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε το ηχητικό αλλά και το σκαναρισμένο αρχείο και να “ακολουθήσετε” την BiBiBo και την παρέα της στις καλοκαιρινές διακοπές τους.





Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Hasbro για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της απέναντί μας, στην Λορένα που μας έδωσε την κασέτα για την ψηφιοποίηση και στον Μακίσιμο για το σκανάρισμα του ημερολογίου.
 
Τι υπέροχο υλικό! Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα kambia, makisime kai lorena και φυσικά στην εταιρία Hasbro :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε Kambia, lorena, makisimo και την εταιρία Hasbro.
 
Το ακουσα τοσα χρονια μετα.. (επειδη δεν εχω κασετοφωνο :p )

Τις εικονες δεν μπορω να δω, μαλλον γιατι δεν εχω το αναλογο προγραμμα :xm:
 
ευχαριστουμε παρα πολυ ολους οσοι συνεργαστηκαν για να ανεβει αυτο το υλικο στο ρετρομανιαξ : την Kambia ,τη Λορενα ,τον makisimo και φυσικα τη Hasbro που εδωσε την αδεια της :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

για μενα ειναι η πρωτη φορα που βλεπω το βιβλιαρακι και ακουω την ιστορια "η bibi bo στην εξοχη"

να ειστε ολοι καλα!!!!!!!!!!!
 
και μια ερωτηση : η μουσικη που ακουγεται, οταν πηγαιναν στην ντισκοτεκ, ειναι απο καποιο γνωστο τραγουδι; Μου αρεσε παρα πολυ..
 
ΜΠΡΑΒΟ στην ΚΑΜΒΙΑ για την επιμέλεια κινήσεων-διασώσεων τέτοιου είδους, και ΜΠΡΑΒΟ στην Λορένα για την προσφορά της..!! :) Μπράβο και στην HASBRO που ανταποκρίθηκε θετικά..!! :)

Mας μένει άλλο ένα ημερολόγιο της bibi-bo το οποίο τυχαίνει να το έχω, οπότε ελπίζω κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί η τριλογία..!!! :) Retromaniax...μια πραγματική κιβωτός...!! :)
 
Ένα μεγάλο ευχαριστούμε από καρδιάς στην εταιρία Hasbro, που στέκεται δίπλα μας στην προσπάθειά μας να διασώσουμε τις παιδικές μας αναμνήσεις! :)

Ομοίως μετά στα παιδιά που προσέφεραν / σκανάρισαν / ψηφιοποίησαν το υλικό (Λορένα, Kambia & Makisimo)!

Ένα από αυτά τα ηχητικά, τα είχα όταν ήμουν μικρή - δε μπορώ να θυμηθώ ποιο!.... Πάντως, βρέθηκα να ακούω την κασέτα με μεγάλη συγκίνηση, μετά από χρόνια! :)

@ Λορένα: Θα πας εδώ και θα κατεβάσεις το προγραμματάκι ανάλογα με την έκδοση των Windows που έχεις (32bit = x86 / 64bit = x64). Θα κάνεις την εγκατάσταση ακολουθώντας τις οδηγίες βήμα - βήμα και μετά θα μπορείς να τ' ανοίξεις! :)

(Εναλλακτικά, όπου σκαλώσεις, με στέλνεις πμ! :D )
 
Τι μου θυμήσατε!Μου είχαν χαρίσει την κασέτα!Είχε από κάθε πλευρά την ίδια ιστορία!
 
Παιδιά μια παρατήρηση ... Αν προσέξετε η φωνή αυτή στην κασσέτα...είναι η ίδια που κανει την bibi-b στην διαφήμιση αυτή (στο 01:42)

 
Θα μπω εμβολιμα να πω οτι οι ανθρωποι στη Hasbro μας εχουν εκπληξει ευχαριστα με την ευγενεια τους. Μαλιστα αφιερωνουν χρονο - ακουνε τα αρχεια - για να διασφαλισουν οτι δεν περιεχουν προσβλητικο περιεχομενο αφου γνωριζουν οτι θα τα ακουσουν και ανηλικοι.

Οι περισσοτερες εταιριες δεν μπαινουν καν στο κοπο να απαντησουν τα emails μας!
 
Wally και Kambia...μιας κι έχετε αυτην την επικοινωνία με την Hasbro, γιατί δεν τους ρωτάτε αν η εταιρεία αυτη συνεχίζει να έχει τα δικαιώματα για την bibi-bo?? Και ίσως να τους περιγράφατε την ζήτηση που έχει ακόμη και σήμερα??
 
Η φωνή αυτή είναι κάποια γνωστή?Κάτι μου θυμίζει,νομίζω από μεταγλωτισμένες σειρές,κινούμενα σχέδια κλπ!
 
makisimos είπε:
Παιδιά μια παρατήρηση ... Αν προσέξετε η φωνή αυτή στην κασσέτα...είναι η ίδια που κανει την bibi-b στην διαφήμιση αυτή (στο 01:42)
δικιο εχεις μακισιμε,ποια ηθοποιος να ειναι ομως; δεν το γραφει πουθενα το ονομα της; ουτε στην κασσετα ουτε στο βιβλιαρακι ή καπου εστω με μικρα γραμματα.. :wait2: :wait2: να ειναι η Ματινα Καρρα:what:
 
Συμφωνώ με την Κατερίνα ότι πρέπει να είναι η Ματίνα Καρρά, δηλαδή η φωνή της Κάντυ.
 
Εμένα πάλι δεν μου κάνει για τη φωνή της Μ. Καρρά!
 
Ευχαριστούμε πολύ!!! :D
 
σας ευχαριστουμε ολους παρα παρα πολυ!!!!! και μπραβο και στη hasbro! σπανια εταιρια και μαλιστα τοσο μεγαλη ασχολειται με συλλεκτες και γενικα με κατι που δεν κυκλοφορει πια!! ποτε δεν εχια τη μπιμπιμπο στην εξοχη ,και πρεπει να πω οτι το βιβλιαρακι - ειχα καποτε τη μπιμπιμπο στη πολη - ουτε καν θυμομουν πως ηταν!!! να στε καλα παιδια!!! με το καλο και η γειτονια της μπιμπιμπο!!!! :)
 
Η φωνή της αφηγήτριας είναι γνωστή από πολλές διαφημίσεις!

Όπως η γυναικεία φωνή από το 6:58 του συγκεκριμένου video


Βέβαια πιστεύω ότι οι φωνές ντουμπλάρονταν τότε συνέχεια,οπότε δεν νομίζω να είναι η ηθοποιός της διαφήμισης!
 
Ευχαριστούμε όλους εσάς που συνεργαστήκατε για να έχουμε αυτό το πανέμορφο κομάτι του παιδικού μας παρελθόντος στα χέρια μας και πάλι!

Τύπωσα τις εικόνες σε χαρτί Α4 και έφτιαξα ένα βιβλιαράκι, που ακούγοντάς το με την μικρή μου χρωματίζαμε τις ασπρόμαυρες εικόνες. Περάσαμε πολύ όμορφα και η μικρή το καταχάρηκε! Αξία ανεκτίμητη, θα έλεγα χρησιμοποιώντας μια έκφραση από διαφήμιση.
 
Πίσω
Μπλουζα