Η Γνωριμία μου με τηv Amiga500

Φοβερο το βιντεο.το ευχαριστηθηκα!!μπραβο tzehos.Ειχε φανταστικα παιχνιδια η amiga πολυ κοντα στα δυνατα arcade τις εποχης.
 
Συγκηνιτικό το βίντεo tzehos. Απόψε θα ανοίξω την A1200 για να θυμιθώ τα παλιά. Την έχω στημένη και έτοιμη αλλά μέσα στην καθημερινότητα δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ ιδιαίτερα.
 
Όμορφο βίντεο και όμορφες οι αναμνησεις σου! Απλά επειδή εισαι τελειομανής και κάνεις καλή δουλειά αποφάσισα να σε... βαρέσω κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου! :) Ανέφερες λοιπόν ότι γνώρισες την αμιγκα 500 το 1987! Μάλλον θα εννοούσες το 1989 διότι στις αρχες του 1988 την εφεραν στην Ελλάδα ουσιαστικά! Επίσης αποκλείεται να έπαιξες το 1987 το rainbow islands διότι βγήκε στο β μισο του 1989! Επίσης δεν υπήρχαν τότε 32αρες crt αλλά 29'αρες!

Μετά από τις... κακίες μου σου αναφέρω τα εξής: σε όλα τα άλλα λες και μιλούσε ο οποιοσδήποτε από εμάς...αυτό σημαίνει ότι εκανες καλή δουλειά! :)
 
Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε, πολύ προσεγμένο και συγκινητικό βίντεο!
 

1@spyros_s[/USER] Όπως και να έχει πέτυχε τον σκοπό του, δηλαδή να μας συγκινήσει και να μας κάνει να θυμηθούμε τις δικές μας νοσταλγικές στιγμές γνωριμίας με την Amiga! :)
 

circleag είπε:
1@spyros_s[/USER] Όπως και να έχει πέτυχε τον σκοπό του, δηλαδή να μας συγκινήσει και να μας κάνει να θυμηθούμε τις δικές μας νοσταλγικές στιγμές γνωριμίας με την Amiga! :)
Φυσικά και το πέτυχε!!! Με το παραπάνω μάλιστα... :)

 
Προφανώς θα έχει δίκιο ο Σπύρος. Προσπάθησα να μεταφέρω τα πράγματα όπως τα θυμόμουν απο την παιδική ηλικία χώρις να ψάξω ημερομηνίες κτλ για να είναι όπως στο μυαλό ενός μικρού παιδιού. Άλλες φορές μεγενθύνει τα πράγματα άλλες φορές τα λέει όπως να ναι. Όπως και να χει το πιάσατε το νόημα! Τα επόμενα θα είναι καλύτερα μιας και με μοντάζ κτλ δεν έχω ασχοληθεί και φαίνεται. Να είστε καλά παίδες!
 
Πίσω
Μπλουζα