Death2Eliza
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 17
Μποκοτα = ΘΕΑ!!
Τα πηρα ασχημα οταν την εδιωξαν απο την Eurovision! :animangry:
Τα πηρα ασχημα οταν την εδιωξαν απο την Eurovision! :animangry:
stam1370, είσαι και πάλι ακριβής!stam1370 είπε:... ή την δουλεμένη φωνή της Δάφνης Μπόκοτα (που υπήρξε και τραγουδίστρια με έναν ή δύο δίσκους, συμμετοχή στον ΠΡΩΤΟ δίσκο του ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ -1983- και -νομίζω- μια συμμετοχή σε προκριματικό Eurovision)!!!
Το παλεύω... Έχω το κακό, όταν απαντάω, να γράφω μόνο "από μνήμης και -όσων- γνώσεων" και να μην ανατρέχω έγκαιρα σε πληροφορίες που θα -ή δεν θα- με επιβεβαιώσουν... Μέχρι στιγμής, μάλλον καλά τα πάω...bernard.c είπε:stam1370, είσαι και πάλι ακριβής!
Ναι. Και νομίζω πως, αν και παρεξηγήθηκε έντονα, είναι -για μένα- η αξιότερη διάδοχος της Μακώς Γεωργιάδου. Και γιατί έκανε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ μεταδόσεις, και γιατί οι "συνεχιστές" της (Πασχαλίδου, Σεργουλό-Μπακοδήμου, αφές Μαγγίρα) ήταν από ψιλοκαλοί ως απογοητευτικοί...bernard.c είπε:Νομίζω ότι καλά έκανε η Δάφνη Μπόκοτα και επικεντρώθηκε στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος και του Διαγωνισμού Τραγουδιού της EUROVISION, διότι της "πήγαιναν" περισσότερο.
Συμφωνώ με αυτά που λες. Αν και οι μεταδόσεις της Μπόκοτα από την EUROVISION δεν ήταν άψογες/αλάνθαστες (κυρίως κατά την μετάδοση των σκορ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας), εντούτοις ήταν πολύ καλύτερη από τους "συνεχιστές" της.stam1370 είπε:Και νομίζω πως, αν και παρεξηγήθηκε έντονα, είναι -για μένα- η αξιότερη διάδοχος της Μακώς Γεωργιάδου. Και γιατί έκανε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ μεταδόσεις, και γιατί οι "συνεχιστές" της (Πασχαλίδου, Σεργουλό-Μπακοδήμου, αφές Μαγγίρα) ήταν από ψιλοκαλοί ως απογοητευτικοί...
Καλή ήταν η Μπόκοτα στη μετάδοση, αλλά έκανε κάποια λαθάκια την ώρα της ψηφοφορίας. Βεβαίως, σε σχέση με τους επόμενους (Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, Σεργουλόπουλος-Μπακοδήμου), η Μπόκοτα ήταν σαφώς ανώτερη. Κάθε πέρσι και καλύτερα που λέμε...ford231 είπε:το 1987 η Μποκοτα σαν πρωτη φορα μετεδωσε την βραδια ακριβως οπως και η Γεωργιαδου..το 1988 αλαξε υφος και στυλ και η μεταδοση ητανε αψογη..το 2004 εχασε τον ελεγχο [edit]....αν προσεξετε η Γεωργιαδου στο κλεισιμο της μεταδοσης δεν λεει για ποιο καναλι μεταδιδει ουτε ποια ειναι ..λεει μονο τον δορυφορο....![]()
Μετα την Μποκοτα το χαος..απο το κακο στο χειροτερο...πρεπει να ξερεις απο eurovision για να μπορεσεις να μεταδωσεις...οσο και αν νομιζουνε πως ειναι ευκολο τοσο δυσκολο ειναι στην πραξη...bernard.c είπε:Ποια είναι η γνώμη σου για αυτούς που ακολούθησαν την Μπόκοτα στη μετάδωση?
Συμφωνώ και επαυξάνω...παρά τα κάποια λαθάκια στις ιστορικές αναφορές που έκανε, η Μαρία Κοζάκου τόσο πέρσι όσο κια φέτος και κέφι είχε και σωστή άρθρωση και χιούμορ και "κοιλιές" δεν έκανε κατά τη μετάδοση! Μακριά π.χ. από τους εθνικιστικούς παροξυσμούς της Μπόκοτα ή την ειρωνεία των αδερφών Μαγγίρα (που ήταν ηλίου φαεινότερον ότι ιδέα δεν είχαν περί του φόνου)...μακάρι να την ακούμε και να τη βλέπουμε για αρκετά χρόνια ακόμαangel_grig είπε:Kαι εγω ποτε δεν συμπαθησα την μεταδοση της Μποκοτα..κατα την ταπεινη μου αποψη η Μαρία Κοζάκου ειναι σαφως καλυτερη απο οσους εχουν μεταδωσει τον διαγωνισμο εως τωρα