georgeikos
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 104
δεν το πιστευω!!!! μετα το "και ευθυμη και χηρα ανεβηκε η εκτελεση στο web tv του αντεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε...και εις αλλα...
http://www.antenna.gr/webtv/categories?cid=3392meneas είπε:Προβολή συνημμένου 37532
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς σας, αν έχει προβληθεί ποτέ η σειρά σε επανάληψη ή το βασικότερο, αν έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε DVD έστω και μέσω του τύπου? Γενικά πως μπορεί κάποιος να την βρει?
Ευχαριστώ!
Ναι το είχα δει αυτό και σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά δεν θέλω απλά να τα δω, αλλά να τα έχω στο αρχείο μου. Γι'αυτό ρώτησα αν έχουν κυκλοφορήσει σε DVD ή αλλιώς. Ίσως να μπορεί κάποιος να τα κατεβάσει από το site του ANT1, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Αν κάποιος το ξέρει ας μου το πει.Rapide είπε:
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε μου, από αυτό εδώ το σάιτ.meneas είπε:Ναι το είχα δει αυτό και σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά δεν θέλω απλά να τα δω, αλλά να τα έχω στο αρχείο μου. Γι'αυτό ρώτησα αν έχουν κυκλοφορήσει σε DVD ή αλλιώς. Ίσως να μπορεί κάποιος να τα κατεβάσει από το site του ANT1, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Αν κάποιος το ξέρει ας μου το πει.
Εφόσον δεν έχουν κυκλοφορήσει νόμιμα σε DVD μέσω κάποιου περιοδικού κλπ ή δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος downloading από το επίσημο site του ANT1, τότε φυσικά και δεν το συζητώ. Να΄σαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ.sunset89 είπε:Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε μου, από αυτό εδώ το σάιτ. Δεν έχουν κυκλοφορήσει σε DVD και δε νομίζω να υπάρχει τέτοια σκέψη στο μυαλό των υπευθύνων....
Για την ώρα απόλαυσέ τα νόμιμα από το WEB TV.