Πολλές ερωτήσεις
1. Η χρυσοποίκιλτη μαυρογυαλοφορούσα κυρία στο Νο. 6 εικονογραφεί το πρώτο και μεγαλογράμματο άρθρο "Φλερτ στο γραφείο"? Διότι πιο πολύ για το "Ζήτω οι Απόκριες" μου ταιριάζει
2. Η Άννα Βίση ξαφνιάζει, ο Δάντης άγιος Βαλεντίνος και 33 εκπλήξεις. Άρα τα 2 πρώτα δεν θεωρούνται εκπλήξεις (διότι τότε θα έλεγε "και άλλες 33 εκπλήξεις"). Αλλά τότε πώς ξαφνιάζει η Βίση? Κάτι που ξαφνιάζει δεν είναι εξ ορισμού έκπληξη?
3. Η Άντζελα Δημητρίου στο Πολυτεχνείο?! Πολύ θα ήθελα να διάβαζα το περιεχόμενο του άρθρου. Πέρασε απ' έξω? Μπήκε να τραγουδήσει καλεσμένη καμιάς σχολής? Αποφάσισε να γίνει μηχανικός μπας και δεν πιάσει ως λαίδη?
4. Ποιος λέει "εμπιστευτικά" (τόσο εμπιστευτικά που μπαίνει στο εξώφυλλο ενός περιοδικού ευρείας κυκλοφορίας) "Ερωτεύθηκα μια 40άρα"? Άλλο να το λέει ένας της κλάσης του Κ. Σπυρόπουλου και άλλο ένα της κλάσης του Α. Παπανδρέου. Το καθαρευουσιάνικο "ερωτεύθηκα" αντί του "ερωτεύτηκα", "είμαι καψούρης για" και άλλα συνώνυμα παραπέμπει μάλλον σε γερόντιο κι όχι σε τζόβενο.
5. Η νύφη στο τεύχος 21 δεν μπορούσε να κρατηθεί μέχρι να φτάσουν στη γαμήλια σουίτα του ξενοδοχείου στο οποίο θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος? Διότι βλέπω έχει αρχίσει να τα πετάει από το προαύλιο της εκκλησίας. Μάταια προσπαθεί να τη συγκρατήσει η χαμογελαστή ξανθιά δεξιά. Το άτομο αριστερά μοιάζει απροσδιόριστου φύλου αλλά αποφάσισα ότι είναι κοντοκουρεμένη νεαρά η οποία, αν κρίνω από το πώς έχει τα δάχτυλα του αριστερού της χεριού και την κατεύθυνση της ματιάς της θα ήθελε να κάνει κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί σε οικογενειακό φόρουμ σεμνών αρχών όπως το ΡΜ και από το οποίο την εμποδίζει το σουτιέν. Τώρα θα υποθέταμε απλώς ότι η κοντοκουρεμένη κυρία είναι το υποψήφιο έτερον ήμισυ της νύφης αλλά την εποχή εκείνη κάτι τέτοιο ήταν ανήκουστο. Ή ίσως όχι τόσο ανήκουστο, όπως δείχνει ο τίτλος του τεύχους 30 "Ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος". Αναρωτιέμαι τι συμβουλές έδινε στον γονέα το καλό περιοδικό. "Εϊναι μια λόξα νεανική, σε λίγο θα περάσει"? "Τι να γίνει, όλοι έχουμε και κάποιο κουσούρι" (ΤΜ αρχιεπίσκοπος)? "Σπασ' τον στο ξύλο να βάλει μυαλό"? Πάντως πολύ αμφιβάλλω αν η αντίδραση ήταν "Ε, και?" παρά τον τίτλο του περιοδικού.