Η Καλή...πεθερά (1993 ΑΝΤ1)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.270
Αντιδράσεις
6.087
Η Καλή ... πεθερά (1993)


RetroDb:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%97_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%AE_..._%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AC

Κωμική σειρά του Αντέννα που προβλήθηκε την περίοδο 1993-1994 (συνέχισε μέχρι το 1996) σε 81 επεισόδια, σε σενάριο Λάκη Μιχαηλίδη-Γιώργου Λαζαρίδη και σκηνοθεσία Τάκη Βουγιουκλάκη. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 17/9/1993. Πρωταγωνιστές οι Κατερίνα Γιουλάκη, Σωτήρης Τζεβελέκος, Έφη Πίκουλα, Θεόδωρος Συριώτης, Έλενα Τσαβαλιά, Νεφέλη Ορφανού, Σταμάτης Γαρδέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Κοσμάς Ζαχάρωφ και άλλοι ηθοποιοί.

Η σειρά παρουσίαζε τη ζωή και την προσπάθεια της Καλής (Κατερίνα Γιουλάκη) για την ευτυχία της οικογένειάς της, με κόστος όμως τη δική της προσωπική ζωή.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο webtv του Αντέννα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θυμάμαι τους τίτλους αρχής, με το ελεφαντάκι. Κατά τα άλλα, δεν πρέπει να έλεγε και πολλά σαν σειρά...
 
παιζοταν τοσα πολλα χρονια η σειρα και δεν την θυμαμαι καθολου?? :p τι μερα και ωρα παιζοταν??
 
Νομίζω ότι παρασκευή την έδειχνε, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...
 
Νομίζω ότι είναι η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Θόδωρου Κατσαδράμη
 
Από τις λίγες σειρές της Γιουλάκη που δεν πρέπει να είδα ούτε ένα ολοκληρωμένο επεισόδιο.
 
Πρέπει να είχα δει μερικά επεισόδια αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πέρα από το ότι έπαιζε και ο Γαρδέλης. Εντελώς αδιάφορο σαν σίριαλ
 
Λαθος δικο μου στο πρωτο μου ποστ ειναι οτι γραφω οτι η σειρα προβληθηκε μεχρι το 1996 ενω το σωστο συμφωνα με τη retrodb ειναι οτι το τελευταιο επεισοδιο προβληθηκε το 1995.

ουτε εγω ειχα δει ποτε τη σειρα αυτη, προτιμουσα την Κατερινα Γιουλακη στο Ρετιρε.
 
Τη θυμάμαι τη σειρά αυτή....η Γιουλάκη έπαιζε μια ζωντοχήρα 50αρα την οποια είχε εγκαταλείψει ο άντρας της οταν τα παιδιά τους ήταν ακόμη μικρά, τα είχε μεγαλώσει μόνη της παραμερίζοντας εντελώς τη δική της ζωή σαν γυναίκα και συνέχιζε να είναι δίπλα τους και να τους φροντίζει ως αφοσιωμένη μητέρα και πεθερά πλεον οταν εκείνα είχαν κάνει τις δικές τους οικογένειες...καποια στιγμή όμως εμφανίζεται απο το πουθενά μετά απο χρόνια απουσίας ο πρώην σύζυγος ο οποιος είχε αποκτήσει και εξώγαμο γιό και ερχονται τα πανω-κατω στη ήρεμη μέχρι τότε ζωή της...

Η Πίκουλα έπαιζε την κόρη της και ο Τζεβελέκος τον γαμπρός της, ο Γαρδέλης έπαιζε τον γιο της και η Τζαβαλιά την νύφη της. Τον πρώην σύζυγο τον έπαιζε ο Κατσαδράμης και Γιάννης Καπετάνιος τον εξώγαμο γιό.

Ο τίτλος ήταν λογοπαίγνιο καθώς η λέξη "καλή" αναφερόταν και στο όνομα της ηρωίδας που ήταν Καλή αλλα και στο οτι ήταν μια καλή μητέρα και πεθερά για την οικογενεια της.
 
Τρέιλερ του ΑΝΤ-1 για την τηλεοπτική σειρά ((Η Καλή Πεθερά)). Μεταδόθηκε την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 1993.
 
Πίσω
Μπλουζα