Η Κορυφή της Επιτυχίας (Flamingo Road)

kaliostro

RetroN00b
Joined
18 Φεβ 2008
Μηνύματα
27
Αντιδράσεις
4
Η Κορυφή της Επιτυχίας (Flamingo Road, 1981-82), ΥΕΝΕΔ


Πρεμιέρα: Παρασκευή 20/8/1982


Mπορεί κάποιος να μου πεί όλες τις ξένες σειρές που παίζονταν στην Ελληνική Τηλεόραση τη δεκαετία του 80?

Ψάχνω να βρώ το όνομα μιας ηθοποιού, ξανθιάς με λεπτά χαρακτηριστικά (προσώπου). Αν δεν με απατα η μνημη μου η σειρά λεγόταν "Η Κορυφή της Επιτυχίας". Η ηθοποιός που ψάχνω έχει παίξει και σε κάποιο αστυνομικό έργο όπου ακούγεται ως soundtrack το "Whiter Shade of Pale" των Procol Harum....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
kaliostro είπε:
Mπορεί κάποιος να μου πεί όλες τις ξένες σειρές που παίζονταν στην Ελληνική Τηλεόραση τη δεκαετία του 80?
http://crazyabouttv.com/decades/1980s.html

Δεν ξέρω αν έπαιζαν όλες στη Ελληνική Τηλεόραση, αλλά πιστεύω θα βρεις αυτό που ψάχνεις...
 
Τελικά τη βρήκα, πρόκειται για τη Morgan Fairchild, έπαιζε στη σειρά Flamingo Road η οποία προβλήθηκε στην Ελληνική τηλεόραση από το 1980 – 1982. Ο τίτλος της ταινίας που έψαχνα ονομάζεται Killing Blue - 1988 κυκλοφορεί όμως και ως Midnight Cop - 1988 συμπρωταγωνιστής ήταν ο Armin Mueller-Stahl.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πω πωωωω ... πάνω που πήγα να ανοίξω τόπικ με θέμα Flamingo Road .... ανακάλυψα ότι υπάρχει ήδη εδώ στο retromaniax !!! Τη σειρά αυτή δεν τη θυμάμαι, προβαλλόταν από τις 11 το βράδυ και μετά [γύρω στο 1980-1981 τη θυμάμαι στην Κρατική Τηλεόραση], οπότε .... εμείς τα παιδάκια έπρεπε να είμαστε στο κρεβάτι μας για ύπνο !!! "Καλά, αφού δεν θυμάσαι τίποτε, γιατί ήθελες να ανοίξεις τόπικ???", θα με ρωτήσετε ευλόγως .... Μα ... επειδή λάτρευα το μουσικο θέμα της έναρξής της !!! Υπέροχο ... Όμως, όποτε το ακούγαμε, σε εκείνη την ηλικία να παίζει, αυτό, για εμάς τα τόοοτε παιδάκια, σήμαινε το εξής : "ώρα για ύπνο, άντε στα κρεβάτια σας" !!! Έτσι, εκτός από την έναρξη της σειράς, με την υπέροχη μουσική και τις υπέροχες εικόνες από τη Φλόριντα, δεν είδα ούτε ένα επεισόδιο :( :( .... Όποιος θυμάται κατιτίς περισσότερο απ' αυτή τη σειρά, θα είναι χαρά μου να το διαβάσω !!! Για την ώρα ... να η "άπαιχτη" έναρξή της :

 
Πίσω
Μπλουζα