Η Λάμψη των Άστρων

nick είπε:
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες που ανέβασες Άλκη για μια σειρά η οποία ανήκει στις λεγόμενες "χαμένες". Αξιόλογο κάστ ηθοποιών, σε μια εποχή που όλα ήταν ωραία και που δυστυχώς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο nick!!

Άλκη, εξαιρετικές οι φωτογραφίες - σε ευχαριστούμε πολύ! :thanx2:
 
ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:
Όσο για τους τίτλους αρχής, θυμάμαι ότι πάντα προβαλλόταν η σκηνή από το ατύχημα της Ρένας όταν τη χτύπησε με το αυτοκίνητο ο Λουκάς (που ήταν και η αρχή της γνωριμίας τους)...
Οι τίτλοι αρχής είχαν αλλάξει δύο φορές σε όλη την διάρκεια της σειράς:

Η πρώτη μορφή:

 
Κι όμως, είμαι βέβαιος ότι υπάρχει και τρίτη...Εκεί που η μουσική γίνεται κάπως..."τρομακτική", έδειχνε σε αργή κίνηση τη "Ρένα" να πέφτει στο αυτοκίνητο του "Βέρου" και τη φίλη της τη "Βάσω" να τρέχει να δει τι συνέβη...
 
nick είπε:
Οι τίτλοι αρχής είχαν αλλάξει δύο φορές σε όλη την διάρκεια της σειράς:
Εξαιρετικοί οι τίτλοι της σειράς, σε ευχαριστούμε nick που προσέθεσες και την δεύτερη μορφή τους :thanx2:
 
ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:
-Τον "άγνωστο" (Κυριακίδης) να πηγαίνει στο σπίτι της Ρένας κι εκεί η γιαγιά της (Ανουσάκη) να καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος, να του επιτίθεται με φωνές κι αυτός να φωνάζει "Δεν το 'θελα γιαγιά".
Σωστά Τάσο. Ο δολοφόνος ήταν ο Κυριακίδης. Εδώ το σχετικό απόσπασμα:

cuKiNYgBzJQ8w
 
Οι τίτλοι τέλους του τελευταίου επεισοδίου:

cuKiNYgBzJQ8w
 
Για άλλη μια φορά οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Τάσο για την πλήρη παρουσίαση της σειράς. Αν και έχουν περάσει 30 χρόνια από την προβολή της θυμάται πολλές λεπτομέριες γύρω από την εξέλιξη των γεγονότων του σεναρίου της σειράς τα οποία μας παρουσίασε.

Περιμένουμε τώρα τη επόμενη σειρά που θα ''ξεσκονίσει'' η οποία έχω την εντύπωση ότι θα είναι από τα 70s!
 
Πραγματικά Τάσο έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά εκτός των άλλων και με την Λάμψη των Άστρων που όντως πολλοί έβλεπαν τότε αλλά λίγοι είναι αυτοί που την θυμούνται σήμερα...... Σου αξίζουν συγχαρητήρια καταρχήν για την φοβερή μνήμη σου αλλά και το ταλέντο σου να περιγράφεις μέσα σε μια σελίδα σχεδόν όλη την ιστορία της σειράς!
 
Φωτογραφία από τη σειρά

363.jpg
 
Ένα αφιέρωμα που έγραψα για τη σειρά: http://www.musiccorner.gr/?p=94602
Υπέροχο το αφιέρωμά σου! Συγχαρητήρια!

Μου κάνει εντύπωση που θυμάσαι τόσες λεπτομέρειες. Την συγκεκριμένη σειρά την έβλεπε φανατικά η μαμά μου. Εγώ την θυμάμαι αμυδρά, ως τρομακτική και μυστηριώδη.
 
Ξαναειδα χτες το μοναδικο δευτερο επεισοδιο που σωθηκε απο τη σειρα. Πραγματικα ειναι πολυ καλη σειρα με καλους ηθοποιος και τον αξεχαστο Δημητρη Παπαμιχαηλ σε σκηνοθεσια Πολ Σκλαβου. Πολυ κριμα που δεν υπαρχουν τα υπολοιπα επεισοδια και εδω μου δημιουργειται το ερωτημα πως γινεται η ΕΡΤ να εχει ξαναδειξει τη σειρα σε επαναληψη τον Αυγουστο του 1985 οπως ειχα διαβασει και να εχει διασωθει μονο το δευτερο επεισοδιο; τα υπολοιπα τι εγιναν; τα διεγραψαν η χαθηκαν και δεν βρισκονται; Η σειρα βασιζεται στο πολυ καλο μυθιστορημα του Τακη Χατζηαναγνωστου και πηρα το βιβλιο για να το διαβασω και να μαθω τι εγινε με την εξελιξη της ιστοριας.
 
Είχα παρακολουθήσει τη σειρά παιδάκι, κατά πάσα πιθανότητα στην επανάληψή της (το 1985), και θυμάμαι έντονα και τους πρωταγωνιστές και τη μουσική και τα πλάνα στη Βενετία. Εξαιρετική από κάθε άποψη. Θα σπεύσω σύντομα να δω έστω και αυτό το 1 επεισόδιο που σώζεται. Το σενάριό της θα μπορούσε να γίνει εξαίρετη αστυνομική σειρά ακόμα και σήμερα!. Η τόσο υποβλήτική μουσική ανήκει στο Μιχάλη Μεσσήνη, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα έγινε εξαιρετικός παραγωγός του Γ Προγράμματος της ΕΡΑ, και μάλιστα για αρκετά χρόνια έκανε και τη μετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας από τη Βιέννη (αντικατέστησε τον Αλέξη Κωστάλα- τα τελευταία 2 χρόνια και ο Μεσσήνης έχει αντικατασταθεί από τον επίσης εξαιρετικό παραγωγό και μουσικό Νίκο Κανελλόπουλο)
 
Πίσω
Μπλουζα