Anastasia34
RetroNoob
- Αντιδράσεις
- 2
Η Λουκία Παπαδάκη, πόσο τρομακτικά όμορφη είναι...
Καθόλου λάθος, καλά τον κατάλαβες, ομολογώ ότι κι εγώ είχα σκαλωσει λίγο όταν τον πρωτοείδα, είχα την εικόνα του όπως ήταν στις ταινίες τότε. Εφόσον ήταν ταραχοποιό στοιχείο στα Ροδα, Τσάντα & Κοπάνα, προφανώς και θα ήταν και πάλι ταραχοποιό στοιχείο, βέβαια, το κάρμα τον τιμώρησε αναδρομικά για όλες τις αταξίες του.Βοηθήστε λιγάκι.Στο επεισόδιο,που ο εξολοθρευτής σκοτώνει καταπατητή δασών,ο ηθοποιός που κάνει τον καταπατητή, είναι που έπαιζε σε ταινίες με τον Στάθη Ψάλτη,και στο βασικά καλησπέρα σας,ο Γιώργος Ρήγας δεν είναι ;η κάνω λάθος.
είσαι βέβαιος; γιατί νομίζω πως τα κατέβασε απλά από το ΑΝΤ1+; και σύντομα θα του τα μπλοκάρουν;
Ο τύπος ανεβάζει ολη τη σειρά και τα 3.457 επεισόδια που τα εχει γραμμένα από βιντεοκασέτες. Επίσης θα ανεβάσει συντομα και ολα τα επεισόδια του Καλημέρα Ζωή.
Το ειπε στα σχόλια στο youtube τα εχει όλα.είσαι βέβαιος; γιατί νομίζω πως τα κατέβασε απλά από το ΑΝΤ1+; και σύντομα θα του τα μπλοκάρουν;
αυτά που βλέπω που έχει ανεβάσει ως τώρα ΕΙΝΑΙ από τον ΑΝΤ1+ και όχι από τότε...Το ειπε στα σχόλια στο youtube τα εχει όλα.
Ο καθένας στα σχόλια μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο συγκεκριμένος τύπος απλά πουλάει παπατζιλίκι λέγοντας ότι έχει όλα τα επεισόδια, γιατί και εγώ του έλεγα σε σχόλια ότι απλά τα κατέβασε από τον ΑΝΤ1+ και ότι δεν είναι από βιντεοκασέτα και μου το έπαιζε "Κινέζος" και δεν απαντούσε στις ερωτήσεις μου.Το ειπε στα σχόλια στο youtube τα εχει όλα.
Το "σύντομα" το λέει εδώ και κάνα δίμηνο. Απλά δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ και πουλάει μούρη.Επίσης θα ανεβάσει συντομα και ολα τα επεισόδια του Καλημέρα Ζωή.
Ο τύπος ανεβάζει ολη τη σειρά και τα 3.457 επεισόδια που τα εχει γραμμένα από βιντεοκασέτες. Επίσης θα ανεβάσει συντομα και ολα τα επεισόδια του Καλημέρα Ζωή.
Ακριβως....και μπραβο σου που του εκανες αναφορα. Δεν καταλαβαινουν με τιποτα οτι με αυτη την τακτικη του κλεψιματος ουσιαστικα αποτρεπουν και τους επισημους φορεις αλλα και τους ιδιωτες που εχουν προσωπικο αρχειο, απο το ανεβασμα περισσοτερου υλικου. Τελευταια εχει εμφανιστει και ενα ακομα καναλι που κλεβει ασυστολα, με το ονομα GLOBAL PRODUCTION. Κλεβουν και εχουν και το θρασσος να τα παρουσιαζουν σαν δικα τους.Πες τα, βρε Αντώνη!!! Έχεις τον κάθε αχαρακτήριστο να σουφρώνει από δεξιά και αριστερά υλικό και το πλασάρει για "αρχείο" του. Από εμένα έχει φάει αναφορά κάθε βίντεό του με τη "Λάμψη".
καλά ο τύπος το έχει τερματίσει.ηδη το επεισοδιο 11 του το διαγραψανΑκριβως....και μπραβο σου που του εκανες αναφορα
καλά ο τύπος συνεχίζει και τους δουλευει ακομη,εχει την κάντυ κάντυ,και τους λεει ότι κάθε Σαββατοκύριακο,ανεβάζω επεισοδια και αυτά κλεμμένα βέβαιαΌχι τίποτα άλλο, με έβγαζε και τρελό
Μπραβο σου και χαιρομαι που πετυχαν οι αναφορες. Ειναι απαραδεκτο ορισμενοι που παιζουν τους εξυπνουν και να βαζουν τρικλοποδιες στις επισημες αναρτησεις των καναλιων. Απορω και με το MEGA πως ανεχεται να υπαρχουν εδω και αρκετο καιρο 2-3 καναλια στο youtube, που ο,τιδηποτε αρχειακο ανεβαζει στην σελιδα του, αυτοι το αντιγραφουν και το ανεβαζουν στις δικες τους. Και πολλα χαπατα γραφουν απο κατω "που το βρηκες, συνεχισε, βαλε και τα υπολοιπα".......Βλέπω έπιασαν τόπο οι αναφορές που έκανα σε κάθε βίντεό του με τη "Λάμψη". Έτσι πρέπει σε κάθε ανεγκέφαλο, να μάθει να μην κάνει "κηδεία με αλλουνού τα κόλυβα"!
Όχι τίποτα άλλο, με έβγαζε και τρελό πως ό,τι ανεβάζει προέρχεται από προσωπικό του αρχείο βιντεοκασετών ενώ εγώ του τόνιζα ότι είναι πεντακάθαρη η προέλευση των βίντεο, αλλ' αυτός το χαβά του.
Έχετε δίκιο, εμείς πληρώνουμε συνδρομή και άλλοι τα κατεβάζουν και τα αναρτούν στο YouTube λέγοντας ότι είναι δικά τους! Βέβαια και άλλοι που ανέβασαν επεισόδια από κασέτες που είχαν, τους τα κατέβασε και αυτά ο ΑΝΤ1! Τα καλά νέα είναι ότι στον ΑΝΤ1+ θα ανέβουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Λάμψη και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Καλημέρα Ζωή!Βλέπω έπιασαν τόπο οι αναφορές που έκανα σε κάθε βίντεό του με τη "Λάμψη". Έτσι πρέπει σε κάθε ανεγκέφαλο, να μάθει να μην κάνει "κηδεία με αλλουνού τα κόλυβα"!
Όχι τίποτα άλλο, με έβγαζε και τρελό πως ό,τι ανεβάζει προέρχεται από προσωπικό του αρχείο βιντεοκασετών ενώ εγώ του τόνιζα ότι είναι πεντακάθαρη η προέλευση των βίντεο, αλλ' αυτός το χαβά του.