Η Μεγάλη του Star Channel Σχολή (1994-1995)

retromemoriam

RetroN00b
Joined
31 Αύγ 2011
Μηνύματα
20
Αντιδράσεις
1
Καλημέρα σε όλους, θυμάστε την εκπομπή που περιλάμβανε Bost masters, Skeleton Warriors, Wildscats και άλλα???
 
Nαι φιλε τη θυμομαστε αρκετοι πιστευω.Ιδιως τους Wildcats το οποιο ειναι μεταφορα απο το κομικ του διασημου Jim Lee.Επισης εβαζε και το ανιμε Τekkaman Blade ως Τeknoman oπως το δανειστηκαμε απο την Αμερικη.Το Star ειχε πολυ καλη παιδικη ζωνη οπου για καποια περιοδο κοντραρε στηθος με στηθος το προγραμμα των δυο μεγαλων καναλιων.
 
Το Skeleton Warriors γιατί θυμάμαι να ήταν στο MEGA μαζί με Conan the Adventurer;
 
Deathshadow είπε:
Το Star ειχε πολυ καλη παιδικη ζωνη οπου για καποια περιοδο κοντραρε στηθος με στηθος το προγραμμα των δυο μεγαλων καναλιων.
Αν με τα δύο μεγάλα κανάλια εννοείς τον Ant1 και το Mega μην σου πω κιόλας ότι από ένα σημείο και μετά τα ξεπέρασε σε τηλεθέαση, ειδικά με την επιτυχία του Pokemon. Αντιθέτως από ένα σημείο και μετά τα δύο μεγάλα κανάλια άρχισαν σταδιακά να παραμελούν την παιδική ζώνη μέχρι που την παράτησαν τελείως κι έτσι τα μοναδικά, μεγάλα κανάλια με πλούσια παιδική ζώνη ήταν το Star και το Alter (που μετά το Alter σταμάτησε να βάζει παιδικά και μετά έκλεισε τελείως όπως όλοι ξέρουμε). Ακόμα και σήμερα το Star εξακολουθεί να έχει ικανοποιητική παιδική ζώνη (αν και δεν δείχνει την ίδια φροντίδα που έδειχνε κάποτε με μερικές σπάνιες εξαιρέσεις) αν και την πρωτιά φυσικά την έχει πλέον το Nickelodeon.

Darth21 είπε:
Το Skeleton Warriors γιατί θυμάμαι να ήταν στο MEGA μαζί με Conan the Adventurer;
Τα μπέρδεψες λιγάκι. Το Conan the Adventurer (ή αλλιώς Κόναν ο Καλός Σαμαρείτης όπως πολύ εύστοχα το αποκαλεί ένας φίλος μου) παιζόταν στον Ant1. Και πιο παίξανε και την συνέχειά του, το Conan and the Young Warriors που ήταν κατά πολύ κατώτερο του Conan the Adventurer. Kαλά, όχι ότι και το Conan the Adventurer ήταν κάτι το φοβερό αλλά τότε μας άρεσε πολύ. Δεν ισχύει όμως και με το Conan and the Young Warriors, γι' αυτό κι είχε χαμηλότερη τηλεθέαση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τωρα που το λες εχεις δικιο στην παραθεση σου.Το Star ειχε πατησει για μια περιοδο τα δυο μεγαλα καναλια.Απλα εγω ποτε δεν την εψαξα με ανιμε στο στυλ του Pokemon.
 
Καλησπέρα. Εγώ ήμουν ένας από τους παρουσιαστές. Ο digi. 
 
Οταν έβαλε το Σταρ παρουσιαστη δελτιου καιρου τον Κωνσταντινο Τζούμα, ήταν ότι καλύτερο έχω δει στην ελληνική τηλεόραση.
 
Παρακολουθουσα τα παραπανω κινουμενα σχεδια, αλλα δεν θυμαμαι να ηταν μερος καποιας ευρυτερης εκπομπης. Ηταν στο στησιμο αντιστοιχη πχ με το Disney club η κατι παρομοιο;
 
Όλες αυτές οι σειρές, αποτελούν χαμένες μεταγλωττίσεις της ελληνικής τηλεόρασης. Όσον αφορά την ονομασία, ήταν μια ζώνη με παιδικά αλλά δεν είχε παιδιά που έπαιζαν, κτλ. Ήταν μόνο σαν promo για τη ζώνη με τα παιδικά.
 
Πίσω
Μπλουζα