Πλατεία Κοτζιά
Η φωτογραφία, αν δεν κάνω λάθος, έχει δημοσιευθεί και παλαιότερα.
Πλατεία Παλαιάς Αγοράς, Αιόλου και Αδριανού
Γνωρίζετε για ποιον λόγο τέτοια κοσμοσυρροή;
Ανθρώπινο GPS, Google maps είσαι! Φοβερό! Θα σκιζες σε τηλεπαιχνίδιΠλατεία Παλαιάς Αγοράς, Αιόλου και Αδριανού
Προβολή συνημμένου 278392
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Ορισμένα τα βρίσκω με την πρώτη. Δεδομένου ότι δεν έχω πάει σε πολλά μέρη της Ελλάδας, πολλά τα βρίσκω βάσει των εικονιζομένων στις φωτογραφίες και του Google maps βεβαίως.Ανθρώπινο GPS, Google maps είσαι! Φοβερό! Θα σκιζες σε τηλεπαιχνίδι
Ε μα το αρχικό σκεπτικό και ο όλος τρόπος συλλογισμού είναι που μετράει! Τα υπόλοιπα απλώς βοηθητικά εργαλεία επιβεβαίωσης ή μη και παρουσίασης. Μπράβο!Ορισμένα τα βρίσκω με την πρώτη. Δεδομένου ότι δεν έχω πάει σε πολλά μέρη της Ελλάδας, πολλά τα βρίσκω βάσει των εικονιζομένων στις φωτογραφίες και του Google maps βεβαίως.
Για την συγκεκριμένη φωτογραφία θα αναφέρω το σκεπτικό ανεύρεσης.
Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν στην Πλατεία Ψυρρή, όμως δεν ταίριαζαν οι δρόμοι και τα κτήρια.
Έτσι στράφηκα στο ιστορικό κέντρο και έψαχνα να βρω διασταύρωση δρόμων με πλατεία στα αριστερά και πέτρινο μαντρότοιχο (όπως φαίνεται στα αριστερά της αρχικής φωτογραφίας) και το μάτι μου έπεσε στην Πλατεία Παλαιάς αγοράς. Επέλεξα την γωνία Αιόλου και Αδριανού και έκανα κλικ στο street view οπότε προέκυψε ο εντοπισμός.
Για την κηδεία του πολιτικού Χαρίλαου Τρικούπη.Γνωρίζετε για ποιον λόγο τέτοια κοσμοσυρροή;
Διακρίνεται το υπό ανέγερση Μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.