Παραλιακή Λεωφόρος στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της στάσης Α' Πλαζ Βούλας. Να δούμε τι μεγαθήριο θα φτιάξουν στην θέση του...Ξενοδοχείο plaza στην Βούλα. Υπήρχε στην παραλιακή λεωφόρο μέχρι το 2022 όπου και κατεδαφίσθηκε.Το έχουμε δει και στην ταινία "το νησί της αγάπης" Προβολή συνημμένου 288568Προβολή συνημμένου 288567
Προβολή συνημμένου 288569
Μάρκου Αυρήλιου 5 δίπλα στην Ρωμαικη αγορά .Σήμερα έχει ανακαινισθεί και έχει αλλάξει εντελώς σε σημείο που δεν θυμίζει τίποτε το "ερείπιο" της φωτογραφίας. Το έχουμε δεί και στην ταινία του 1962 "ΟΡΓΗ" η οποία μας βοηθάει και στην ταυτοποίηση αφου το κτίριο που βρίσκεται αριστερά του και βλέπουμε στην ταινία παραμένει ίδιο.
Αυτά τα μικρά λεωφορεία ήταν κάποια περίοδο και στη γραμμή 915, Προφήτης Ηλίας - λόφος Βώκου.
Χαυτεία. Με λίγη προσπάθεια διακρίνεται το «Ρωσικό».
Δεν είμαι σίγουρος. Πιθανότατα η φωτογραφία είναι από εργασίες διαμόρφωσης της κοίτης του Ιλισού.
Διορθώνω , ο ποταμός είναι ο Κηφισός. Επειδή δεν μπορούσα να ταυτοποιήσω την περιοχή έψαξα και βρήκα την περιγραφή της φωτογραφίας όπου αναγράφεται :Δεν είμαι σίγουρος. Πιθανότατα η φωτογραφία είναι από εργασίες διαμόρφωσης της κοίτης του Ιλισού.
Τελικά έγινε εντοπισμός. Πρόκειται για την εκβολή του ποταμού στο Μοσχάτο. Τα κτήρια που διακρίνονται στην αρχική φωτογραφία βρίσκονται επί της σημερινής οδού Αγίου Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο.Διορθώνω , ο ποταμός είναι ο Κηφισός. Επειδή δεν μπορούσα να ταυτοποιήσω την περιοχή έψαξα και βρήκα την περιγραφή της φωτογραφίας όπου αναγράφεται :
"Αθήνα, καθαρισμός της κοίτης του Κηφισσού, 24-6-1977. Από την προσωπική συλλογή μου."
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Διακρίνονται Ιταλικά τρόλεϊ Alfa Romeo CGE Casaro (τριαξονικά) και Σοβιετικά ZiU-9