Η Σκλάβα (1970)

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.129
Αντιδράσεις
48.287
Η Σκλάβα (1970)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Η_σκλάβα

 


Περιπέτεια παραγωγής Νίκου Παπαδόπουλου 1970 , σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Κωστελέτου , σενάριο Πέτρου Μακεδών και μουσική Γιώργου Κατσαρού. Πρωταγωνιστούν η Ελένη Ερήμου , ο Λευτέρης Βουρνάς , ο Θόδωρος Μορίδης , ο Βαγγέλης Καζάν , ο Μάκης Ρευματάς , ο Λαυρέντης Διανέλλος , η Κία Μπόζου , ο Τάσος Γιαννόπουλος , ο Νίκος Τσαχιρίδης , η Αλέκα Στρατηγού και η Κατιάνα Μπαλανίκα! Η ταινία έκοψε 93.236 εισιτήρια και ήρθε 56η ανάμεσα στις 87 ταινίες της χρονιάς.



Υπόθεση :

Η Ξανθώ, η κόρη του καπετάν Καλογρέα, αγαπάει τον ξενομερίτη Θάνο Ροχάβα. Ο παπάς του χωριού μεσολαβεί στον Καλογρέα, για τον γάμο των παιδιών. Αυτός όμως αρνείται, γιατί θέλει να παντρέψει πρώτα την μεγαλύτερη κόρη του Χρυσώ. Όταν ο Θάνος αποφασίσει να την κλέψει, ο Καλογρέας θα δώσει την ευχή του. Ο βοηθός του Γιάγκος που αγαπάει την Ξανθώ, αναθέτει στον ληστή Γκέκα και στα παλικάρια του την απαγωγή της, την ημέρα των αρραβώνων. Ο Γκέκας όμως θα την κρατήσει για τον εαυτό του. Ο Θάνος θα καταδιώξει τους απαγωγείς και θα φτάσει μέχρι την τούρκικη περιοχή, αλλά δεν θα καταφέρει να τους βρει.
attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την είχα δε πριν πολλά χρόνια. Μέτρια ταινία με απλή υπόθεση. Το περίεργο ήταν ο Μάκης Ρευματάς, σε ρόλου βοσκού. λόγω παρουσιαστικού συνήθως του έδιναν ρόλους αστού.
 
Πίσω
Μπλουζα