Masquerade
Banned
- Αντιδράσεις
- 15
Ένα μέρος από τη συλλογή μου! Η συλλογή μου αποτελειταί κυρίως από ανιμέ φιγούρες και καρτούνς, αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξεκίνησα να συλλέγω φιγούρες ταινιών και Μικρό μου Πόνυ της Χάσμπρο (Έχω και άλλα πολλά που είναι θαμμένα σε διάφορα σημεία) Μανιακός συλλέκτης! ^
Σκοπεύω να σας τα παρουσιάσω όλα αν θέλετε φυσικά! Ξεκινάω με το πρώτο μου δωμάτιο (ωω ναι έχω δύο δωμάτια φουλ με φιγούρες κτλ..)
Διάφορες φιγούρες ανιμέ και στο τελευταίο ράφι θα δείτε κάποιες Σέιλορ Μουν (1992)
Σέιλορ Μέρκιουρι (1993) και μερικές άλλες ανιμέ φιγούρες
Οι γοργονίτσες που βλέπετε στη φωτογραφία είναι από μια Ιαπωνική σειρά που κυκλοφόρησε μόνο εντός Ιαπωνίας, δυστυχώς...(Είναι παρόμοια σειρά με την Σέιλορ Μουν)
Αυτό είναι το δεύτερο δωμάτιο
Σ'αυτό το δωμάτιο έχω περισσότερο φιγούρες της Ντίσνευ, αλλά και λίγες φιγούρες ανιμέ της δεκαετίας του 80! Στη φωτογραφία θα δείτε και τα Τοσοδούλια από το Διάστημα (1984)
Το Σπίτι της Χιονάτης, Rainbow Brite και το ζωάκι της (1983), Buzz Lightyear και άλλα...
Πίτερ Παν
Το Βιβλίο της Ζούγκλας και ο Τσάκι (η κούκλα του σατανά), με την γυναίκα του Τίφανυ (1985)
The Real Ghostbusters (1984)
Χελωνονιντζάκια (1987)
Μερικά Πόκεμον
Βιβλία Ανατριχίλες (1994)
Η Στοιχειωμένη Έπαυλη από ένα επεισόδιο της σειράς Ανατριχίλες (2004)
Επιτραπέζιο Ανατριχίλες (1995)
Χάρι Πότερ
Ρούμπεους Χάγκριντ
Ερμιόνη Τζέιν Γκρέιντζερ
Το Κάστρο του Χόγκουαρτς
Οι βιβλιοθήκες μου που περιλαμβάνουν μόνο μάνγκα!
http://retromaniax.gr/album.php?albumid=1447&attachmentid=28713

Διάφορες φιγούρες ανιμέ και στο τελευταίο ράφι θα δείτε κάποιες Σέιλορ Μουν (1992)
Οι γοργονίτσες που βλέπετε στη φωτογραφία είναι από μια Ιαπωνική σειρά που κυκλοφόρησε μόνο εντός Ιαπωνίας, δυστυχώς...(Είναι παρόμοια σειρά με την Σέιλορ Μουν)
Αυτό είναι το δεύτερο δωμάτιο

Το Σπίτι της Χιονάτης, Rainbow Brite και το ζωάκι της (1983), Buzz Lightyear και άλλα...
Πίτερ Παν
Το Βιβλίο της Ζούγκλας και ο Τσάκι (η κούκλα του σατανά), με την γυναίκα του Τίφανυ (1985)
The Real Ghostbusters (1984)
Χελωνονιντζάκια (1987)
Μερικά Πόκεμον
Βιβλία Ανατριχίλες (1994)
Η Στοιχειωμένη Έπαυλη από ένα επεισόδιο της σειράς Ανατριχίλες (2004)
Επιτραπέζιο Ανατριχίλες (1995)
Χάρι Πότερ
Ρούμπεους Χάγκριντ
Ερμιόνη Τζέιν Γκρέιντζερ
Το Κάστρο του Χόγκουαρτς
Οι βιβλιοθήκες μου που περιλαμβάνουν μόνο μάνγκα!
http://retromaniax.gr/album.php?albumid=1447&attachmentid=28713
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: