Η Χαρά και το Γκουντούν (1996 ΕΤ1)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
606
Η Χαρά και το Γκουντούν (1996 ΕΤ1)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php...BF%CF%8D%CE%BD

καποιος ανεβασε ενα αποσπασμα χθες απο αυτη την σειρα και θυμηθηκα οτι την εβλεπα πριν πολλα χρονια δεν θυμαμαι ποσα επεισοδια ηταν αλλα θυμαμαι τα βιβλια που ειχαν κυκλοφορησει ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι το γκουντουν ζωακι εξωγηινος η κατι αλλο παντος ο τριβιζας ειχε παντα μεγαλη φαντασια αυτο ειναι σιγουρο

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η σειρά έχει προβληθεί σε επανάληψη στην κρατική τηλεόραση.

Ωραία σειρά με τη μικρή Λήδα Κληρονόμου-Βιδάλη στο ρόλο της Χαράς και το συμπαθητικό τερατάκι-γκουντούν.

Σε ορισμένα σημεία βλέπαμε το συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά να διαβάζει την ιστορία που προβαλόταν κάθε φορά, σε παιδιά που ήταν καθισμένα γύρω του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H σειρά πρεπει να κράτησε τουλάχιστον πανω απο 2 σεζόν γιατι θυμάμαι πολυ καλα στους τίτλους τέλους ως έτος παραγωγής το 1995! Μιλαμε για μια εξαιρετική παιδική σειρά και πανω απ'ολα ελληνικής παραγωγής που παρόμοιες δε προκειται να ξαναδουμε ουτε σε ονειρα καλοκαιρινής νυχτας, το πως περασαν ανεπιστρεπτί αυτες οι μαγικές εποχες τηλεόρασης ειναι απορίας άξιο και αυτοι οι ανθρωποι της παρακρατικης τηλεορασης αντι να φτιαξουν ενα ομορφο πρόγραμμα για τα παιδια που να περιλαμβανει ολες τις θρυλικες παραγωγες των 80's και 90's ζουν εντελώς στη κοσμάρα τους μια ζωη.. Στην εποχη μας μιλάμε για ενα εντελώς ανύπαρκτο παιδικο προγραμμα και μη μου πειτε οτι κατι σαβουροειδή κινούμενα σχέδια αμερικάνικης προελευσης που δειχνει συγκεκριμενο καναλι καθε Σαββατο πρωι αποτελουν κατι αξιόλογο.. Ε ρε μνημόνια που τους χρειάζονται.. Περαστικά μας!
 
Πολύ καλή παιδική σειρά. Έτυχε να την δω όταν παίχτηκε σε επανάληψη το 2012.

Πάντως ούτε και γω κατάλαβα τί είναι το Γκουντούν.
 
αλλο ενα απόσπασμα απο τη σειρα


η retrodb λεει οτι η σειρα ειναι της περιοδου 1996-1997 αρα εκτος ρετρο-ορίων του φορουμ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την σειρά δεν την έχω δει ποτέ! Τα βιβλία του Τριβιζά δεν τα ήξερα, μέχρι πρόσφατα, που τα ανακάλυψε η κόρη μου στην δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου και τα διαβάσαμε. Η σειρά ακολουθεί την πλοκή των βιβλίων? Τα βιβλία είναι 12, αλλά βλέπω ότι η σειρά είχε 13 επεισόδια.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα